Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Matala Lumikenkä tuoli

265,00 310,00 

Lumikenkä on yksi rakastetuimmista Parolan malleista, ja monelle se on muodostunut synonyymiksi rottinkituolille. Ajattoman designin ansiosta Lumikenkä siirtyy, aivan konkreettisesti, sukupolvelta toiselle. Lumikenkää onkin helppo siirrellä, sen keveyden ansiosta. Rottinkituoli viihtyy niin sisällä eri tyyppisissä sisustuksissa sisätiloissa kuin parveke- ja terassitiloissakin. Monelle Lumikenkä on ainut oikea mökkikaluste, toinen valitsee sen kotinsa paraatipaikalle olohuoneeseen tai makuuhuoneen istuinsijaksi.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A22 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lumikenkä kuuluu aitoihin ja alkuperäisiin Parolan Rottingin tuoleihin. Yrityksen perustaja Aulis Herranen on luonut Lumikengälle sen ikonisen muodon jo 1970-luvulla. Toisen legendaarisen klassikon, Simpukka-rottinkituolin, tavoin Lumikenkä kantaa olemuksessaan aikakautensa parhaita traditiota, ja Aulis Herranen on luovana suunnittelijana muotoillut perinteisen tuolin oman näkemyksensä mukaisesti. Lumikenkä on oiva esimerkki siitä, miten klassikot eivät synny sattumalta ja miten vasta aika todistaa niiden elinvoiman. Nykytuotannon aidot Parolan Rottingin kalusteet tunnistat metallisesta Parolan-laatasta.

Lumikenkä-rottinkituoli on tyylikäs yksinään, sen alun pitäenkin korkea istumismukavuus nousee uudelle tasolle, kun sen kumppaniksi hankkii rahin. Lumikenkä viihtyy myös joukossa: siitä on helppo muodostaa istuinryhmä, kun sarjaan kuuluu matalan tuolin lisäksi Korkea Lumikenkä tuoli, rottinkinen keinutuoli ja sohva sekä lasten tuoli. Klassista Lumikenkä-pöytää on kaksi kokoa, ja molemmissa niissä on lasikansi. Eloisaa vaihtelevuutta istuinryhmään saa myös yhdistämällä tuolin eri värivaihtoehtoja. Lumikengän syliin sopii hyvin myös erillinen, pehmeyttä ja mukavuutta tuova istuinpatja tai -tyyny, joiden kuosi- ja värivaihtoehdoilla voi yleisilmettä muunnella.

Lisätiedot

Paino 6,5 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 69 × 89 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Tummanruskea, Valkoinen

Korkeus: 89cm
Korkeus käsinojien yläosaan: 75cm
Leveys: 79cm
Syvyys: 75cm
Istuinkorkeus: 43cm
Istuinsyvyys: 47cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti