Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PAROLAN® aidot rottinkiklassikot on suunnitellut yrityksemme perustaja Aulis Herranen. Tunnetuin klassikkomme on suunnittelijana nimeä kantava Aulis-rottinkiriippukeinu. Se sai alkunsa Parolan pajalla vuonna 1969.  

Vuosien varrella luovuudenpuuskissa syntyi useita erilaisia rottinkikalustemalleja, joista moni on yhä myynnissä. Esimerkiksi keveän, sivupöytänäkin toimivan  Toini-tarjoiluvaunun hän suunnitteli vaimolleen vuonna 1980. Lumikenkä-malliston ensimmäiset osat sekä Simpukka-tuoli ovat olleet rottinkituolivalikoimissamme yrityksen perustamisesta, vuodesta 1967 lähtien.

Vaikka useiden rottinkituoliemme ja Aulis-riippukeinun lanseerauksesta on yli puoli vuosisataa, ne tuntuvat ajankohtaisemmilta kuin koskaan. Luonnonmateriaalien ja ekologisuuden arvostuksen kasvun myötä sekä skandinavisen muotoilun ollessa suosiossa nuoret sukupolvet ovat löytäneet kalusteemme. Tänä päivänä rottinkikalustetta ei enää nähdä vain ulkotilojen kalusteena, villojen, kesämökkien ja pergoloiden kaunistajana. Tänä päivänä rottinkikalusteet kuuluvat keveytensä ja kauneutensa ansiosta monen tyylisiin koteihin. On aina ilo törmätä riippukeinuumme ja muihin rottinkirakkaisiimme kotien ohella myös toimistojen sisustuksessa. Aidon ja oikean Parolan Rottingin tuotteen tunnistat tuotteessa olevasta Parolan-metallilaatasta.

Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi. 

Psst. Kuulitko jo, vuonna 2021 käynnistimme Tulevaisuuden klassikot -projektin. Kutsumme vuosittain suomalaisen suunnittelijan suunnittelemaan uuden rottinkikalusteen kanssamme. >>Tutustu ensimmäisiin PAROLAN® X -suunnittelijoihin ja tuotteisiin. 

Näytetään tulokset 1–20 / 22