Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

 

Onko Lumikenkätuolisi kärsinyt lasten leikeissä? Pääsikö lemmikkisi puraisemaan punosta? PAROLAN® uusi rottinkikalusteiden korjauspalvelu huoltaa helmet ja kunnostaa klassikot.

Ajatus tuotteidemme ja muiden laaturottinkikalusteiden korjaamisesta ei ole uusi, olemmehan tehneet sitä yrityksemme alkuajoista saakka. Viimeisenä vuosikymmenenä kuitenkin vähemmän kun ainutlaatuisista sidonta- ja korjaustaidoistaan tunnettu Parolan Rottingin Grand Old Lady Toini Herranen siirtyi hyvin ansaituille eläkepäiville. On tullut aika siirtää osaaminen  nuorempiin käsiin. 

Nyt korjauspalvelumme on taas virallisesti osa toimintaamme. Uudesta korjauspalvelusta vastaa Toinin kisälliopissa rottinkiammattilaiseksi koulittu, pitkän käsityöläistaustan omaava Jyri Naskali. Korjauspalvelun aloittaessa korjausmateriaaleina toimivat rottinki ja Jyrille entuudestaan hyvin tuttu materiaali, nahka. Myöhemmin kasvatamme korjausmateriaalien tarjontaa, ja parhaillaan tutkimme erään kotimaisen materiaalin tarjoamia mahdollisuuksia. Kuulet siitä lisää myöhemmin.

Korjauspalvelun kautta pystymme pidentämään tuotteidemme käyttöikää, lisäämään tuotantomme kotimaisuusastetta, edistämään kestävää kehitystä ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Jyri Naskali korjauspalveluJos olet kiinnostunut palvelusta, toimi näin: 

Lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@parolanrottinki.fi ja kuvaile korjaustarve. Liitä viestiisi myös valokuva huoltoa kaipaavasta kalusteestasi. 

Olemme sinuun yhteydessä 3 arkipäivän kuluessa ja annamme hinta-arvion sekä valmistumisaikataulun. 

Kun olet vahvistanut tilauksen, voit toimittaa korjattavat tuotteet osoitteeseen: Parolan Rottinki Oy, Hitsaajantie 3, 13720 PAROLA

Olemme sinuun yhteydessä, kun korjattu kaluste on noudettavissa myymälästämme. 

Korjaustyötunnin hinta on 75 euroa, sisältäen alv:n.
Lisäksi veloitamme korjausmateriaalikulut toteutuneen mukaan.