Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Saammeko esitellä Parolan® rottinkiset riippukeinut: Aulis, Sirkka ja Lasse.

Jo aikoinaan 1960 ja 1970 -luvuilla isoäitiemme sukupolvi ymmärsi riippukeinujemme salaisuuden. Rottinkikeinut Aulis ja Sirkka – molemmat yli viiden vuosikymmenen takaa – sekä uusin tulokkaamme Lasse tarjoavat mitä parhaimman paikan oman hetken ottamiseen, hetken huoahtamiseen tai keskittymiseen vain siihen mihin sinä juuri sillä hetkellä haluatkaan keskittyä. Kattoon kiinnitetty tai telineellä varustettu riipputuoli ja sen hienoinen liike tyynnyttää käyttäjänsä mielen.

Suosittelemme riipputuolikeinua niin sisälle kuin ulkotiloihin. Niin kuuntelu-  tai lukuhetkeen. Seurusteluhetki ystävän kanssa rottinkikeinuissa, toimii sekin ihanasti. Päiväunet maistuvat sekä klassikkokeinuissamme kuin Harri Koskisen erityisesti rentoutumishetkeen suunnittelemassa Lasse lepotuolissa.

Tiedämme riippukeinun omistajien ympäri Suomea nauttivan näissä klassikoiksi nimitetyissä korikeinuissaan mm. kesän tuoksuista ja äänistä, auringon nousuista ja laskuista. Aamukahvihetkistä ja saunan jälkeisestä vilvoitteluhetkistä.

Psst. Ethän jätä roikkuvaa korituoliasi  säiden armoille. Sijoita rottinkituolisi aina sateelta ja lumelta suojaan, näin pidät huolta rottinkirakkaastasi.
>> Tutustu myös rottingin hoito-ohjeisiin.

Näytetään kaikki 3 tulosta