Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Hyllyt

Hylly on mielestämme yksi inspiroivimmista sisustuselementeistä, koska se tarjoaa ratkaisun niin moneen eri sisustuspulmaan. Esimerkiksi seinähylly jättää lattiapinnan vapaaksi ja tarjoaa lisää säilytystilaa kodin tavaroille. Iso hylly taas on aivan loistava tilanjakaja ja avohylly puolestaan tarjoaa säilytyspaikan kauniille käyttötavaroille, valokuville, koriste-esineille ja huonekasveille.

Löydät verkkokaupastamme ja Parolassa sijaitsevasta myymälästämme erilaisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat moniin erilaisiin hyllytystarpeisiin.  Tutustu valikoimamme tyylikkäisiin malleihin ja löydä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Kirjahyllyt kunniaan

Oletko tarpeeksi vanha muistamaan, kun edesmennyt kulttuuripersoona Jörn Donner totesi Suuren Suomalaisen Kirjakerhon tv-mainoksessa, että ”lukeminen kannattaa aina”?

Maailma on ehtinyt muuttua melkoisesti, mutta mainoksen ikivihreä lausahdus on ajankohtaisempi kuin koskaan. Mikä onkaan parempi tapa ottaa hetki itselleen kuin lukeminen? Mukavien lukutuolien lisäksi meillä on valikoimassamme käteviä hyllyjä, joihin voit pinota lempiteoksesi. Jos mielessäsi on pieni kirjahylly niille kaikkein rakkaimmille kertomuksille, hyvä valinta on Armi.  Tämä kaunis ja käytännöllinen rottinkihylly toimii mainiosti jokaisessa kodin huoneessa, johon kaipaat vähän enemmän säilytystilaa. Monikäyttöinen Armi toimii myös kukkapöytänä tai jopa kenkätelineenä eteisessä.

Nykypäivänä digitalisoitumisen ja lukuharrastuksen vähenemisen vuoksi kodin kirjahylly ei ole enää itsestäänselvyys. Hetken vaikutti jopa siltä, että kirjat tullaan konmarittamaan sukupuuttoon. Viime aikoina tuulen suunta on kuitenkin alkanut kääntyä. Iloksemme olemmekin huomanneet, että kirjahyllyt kaikkine tarinoineen tekevät nyt paluuta suomalaisten kotien sisustukseen.

Riemastuttavat rottinkihyllyt

Jos sinulla on etsinnässä nimenomaan rottinkihylly, olet aivan oikeassa paikassa. Hyllyt ja seinähyllyt eivät ainoastaan ​​anna kodille persoonallista ilmettä, vaan ne antavat kotiin myös kodikkaamman tunnelman.  Rottinki on luonnonmateriaali, joka puun tavoin tasapainottaa sisustuksen kiiltäviä pintoja ja kovia materiaaleja, kuten laattoja, lasia ja metallia. Se luo lämpöä, kodikkuutta ja luonnollisuutta sisustukseen, ja se sopii mainiosti niin pelkistetyn moderniin kuin rönsyilevämpääkin tyyliin. Hyllyvalikoimamme on tarkkaan mietitty ja rottinkirakkaudella valittu, joten kauniit tuotteemme toimivat sisustuksellisina elementteinä ihan yksinäänkin.

Hali-sarjamme pienet hyllyt ovat todella monikäyttöisiä. Esimerkiksi pitkä seinähylly  wieniläispunoksella on ajaton ja moderni valinta. Saat siihen esille kauneimmat sisustusesineesi, mutta se mahdollistaa myös vähän isompien maalauksien ja valokuvien esillepanon. Tauluhyllyn avulla voit luoda kotiisi ikään kuin vaihtuvan näyttelyn. Tämä on kätevä vaihtoehto erityisesti silloin, jos olet vähän spontaanimpi ja vaihtelunhaluisempi sisustaja. Yhden tai kahden tauluhyllyn avulla uuden ilmeen luominen sujuu vaivatta, ilman että seiniin tarvitsee joka kerta olla poraamassa uusia reikiä. 

Jos toiveissasi on pieni hylly kylpyhuoneeseen, kaareva, kaksikerroksinen Hali on loistava valinta.  Vaikka kylpyhuoneessa toiminnallisuus on isossa roolissa, mutta yhtä tärkeää on silti viihtyvyys. Kodikkaaseen tunnelmaan voi panostaa lisäämällä sisustukseen luonnonmateriaaleja, kuten puuta, tekstiilejä ja tietenkin rottinkia. Seinälle ripustettava, kaareva avohylly wieniläispunoksella on kaunis, selkeälinjainen ratkaisu, ja siihen sopii asetella niin pyyhkeet ja hammasmukit kuin ne esittelyä sietävät kauniit purnukatkin. Tästä hyllystä löytyy myös yksikerroksinen vaihtoehto ja kumpaakin kokoa on saatavissa sekä kaarevassa että suoraselkäisessä muodossa. Rottinkinen kylpyhuoneen hylly toimii vastapainona kaakeleille luoden lämmintä tunnelmaa pesuhetkiin.

Vihersisustusta ja versoja

Viherkasveihin yhdistettynä rottinki tuo sisätiloihin luonnontuntua ja suosittelemmekin hyödyntämään rottinkihyllyjämme luovasti erilaisissa vihersisustusprojekteissa. Viherkasvien tarpeisiin sopii loistavasti esimerkiksi valikoimamme juutista ja bambusta valmistettu roikkuva hylly, jonka voi ripustaa parvekkeelle tai vaikka ikkunan eteen riippumaan. 

Toinen hauska idea on juurrutusseinän rakentaminen. Versojen lisäksi tarvitset vain lasikipon ja vettä. Tähän tarkoitukseen erinomainen valinta on rottinkinen pieni hyllykkö. Oma suosikkimme tähän tarkoitukseen on Sisu, pyöreä hylly, jonka maisemasuunnittelija Tanja Nieminen valitsi parhaaksi vaihtoehdoksi suunnitellessaan myymäläämme virkistävän vihernurkkauksen. Tanjan mukaan hyviä kasveja versotukseen ovat esimerkiksi kultaköynnös, posliinikukka ja lyyraviikuna. Versopistokkaat ovat siinä mielessä mukavia, että ne pärjäävät mainiosti myös pimeämmissä tiloissa kuten kylpyhuoneessa tai eteisessä.

Vihersisustaminen luo viihtyisyyttä, mutta se myös tukee palautumista ja tuo virtaa päivään. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan!

Monikäyttöisyys on kaiken perusta

Jos etsinnässä on eteishylly, hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Laimi. Hattuhylly auttaa pitämään eteisen järjestyksessä, etenkin talviaikana. Laimi on tässä roolissa hyvin toimiva, mutta meitä Parolassa on aina viehättänyt huonekalujen monikäyttöisyys ja muunneltavuus. Ei siis ole mitään syytä, miksi tämäkään kaluste ei voisi muuntua joksikinkin toiseksi. Voisiko siitä tulla avohylly keittiöön? Löytäisikö se paikkansa lastenhuoneesta tai parvekkeelta? Sama ennakkoluuloton ja leikkisä filosofia pätee myös muihin hyllyihimme.

Tiesitkö esimerkiksi, että hyllyjä ja muita rottinkikalusteita voi tuunata langoilla? Kirjonta ei ole vain luova vaan myös ekologinen tapa koristella rottinkihuonekaluja, sillä työhön voi käyttää muista projekteista ylijääneitä lankoja, ja kirjonnat voi poistaa ja uusia jälkiä jättämättä. Olemme testanneet tätä nimenomaan työpajoissa, joissa uuden ilmeen saivat kauniit hyllykkömme  Sisu, Sulo ja Hali. Toteutustapoja oli yhtä monta kuin osallistujiakin ja lopputuloksista tuli aivan upeita. Tätä kannattaa kokeilla kotona!

Tervetuloa hyllyostoksille 

Päätyömme on kuitenkin tarjota sinulle kauniita kalusteita ja mahdollisimman hyvää palvelua. Tutustu siis hyllyvalikoimaamme ja kysy rohkeasti lisätietoa huonekalujen asiantuntijoiltamme. Jos löydät mieleisesi, voit joko tehdä reissun Parolaan hypistelemään tuotetta omin käsin tai tilata valitsemasi hyllyn nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. Lämpimästi tervetuloa!

Näytetään kaikki 12 tulosta