Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Taljat

Lampaantalja sisustuksessa on hieno ja monipuolinen elementti, jolla on useita käyttötarkoituksia.  Kauniiden ja laadukkaiden taljojen avulla saat tuotua kotiisi pehmeyttä, lämpöä ja kodikkuutta, ja ne sopivat myös mainiosti puisten ja rottinkisten huonekalujen pehmusteiksi. 

Aito lampaantalja on elegantti ja käytännöllinen valinta, joka tuntuu aivan ihanalta ihoa vasten ja esimerkiksi pehmentää tilan akustiikkaa. Aidot taljat kestävät sekä katsetta että käyttöä, ja ne sopivat oikeastaan kaikentyyppiseen sisustukseen. Riippumatta siitä, suositko skandinaavista, eklektistä tai mummolamaista tyyliä, talja todennäköisesti löytää paikkansa kotisi sisustuksessa. 

Tutustu valikoimamme kauniisiin ja eri kokoisiin malleihin, joista löytyy upeita vaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen. 

Lampaantaljat tuolin päällä

Villan luonnolliset lämpötilaa säätelevät ominaisuudet viilentävät kuumuudessa ja lämmittävät kylmyydessä. Materiaali  tuntuu miellyttävän lempeältä erilaisten tuolien istuinalustassa sekä selkänojaa vasten, joten ei ihme, että villataljoja suositaan paljon juurikin huonekalujen pehmusteina. 

Itse tykkäämme tietenkin yhdistää taljoja klassisiin rottinkituoleihimme ja meiltä löytyy hauska lampaantaljasta muotoiltu kokoverhoilu. Tuotteessa kiinnikenarut, ja se soveltuu moniin eri rottinkituoleihin. 

Lisäksi meillä on tapana pehmustaa taljoilla raheja. Jalat on erityisen mukava nostaa ylös, kun niitä saa leputtaa aitoa ja pehmeää luonnonmateriaalia vasten. Valikoimamme pienempi, paloista ommeltu pieni lampaantalja on mainio valinta tuolin istuinosan, rahin tai jakkaran päälle, mutta kokeile myös tätä Australian lampaasta valmistettua taljaa, jota löytyy valkoisena, harmaana, mustana ja ruskeana. Musta talja luo dramaattista fiilistä, valkoinen talja kirkastaa ja murretut värit rauhoittavat seesteistä tunnelmaa kaipaavan sisustajan mieltä.

Toinen suosituksemme on pitkänukkaisesta lampaanvillasta kudottu Anno, istuinpehmuste, joka soveltuu käytettäväksi niin tuoleilla, jakkaroilla kuin pitkillä penkeilläkin. Villataljat kudotaan tekniikalla, jonka ominaispiirre on hienovarainen pystyraidoitus. Ne viimeistellään harjaamalla villalanka auki, jolloin pinnasta saadaan ihastuttavan vintage-henkinen. Anno muistuttaakin olemukseltaan vanhaa kunnon paimentolaismattoa.


Omaksi tai lahjaksi

Onko sinulla haaveissa taljamatto lattialle? Valikoimistamme löytyy Lorena Canalsin pieni ja pörröinen konepestävä villamatto, joka on kuin ruskea lampaantalja. Se on muotoiltu taljan muotoiseksi, ja sen villa on tuftattu kierrätettyyn puuvillapohjaan. Voit tietenkin laittaa lattialle myös aidon yksilön ja erityisesti isokokoinen lampaantalja toimii hienosti mattona. Meiltä löytyy tähän tarkoitukseen upea, tuplakokoinen talja, jolla riittää pituutta, sillä siihen on yhdistetty kaksi normaalikokoista lampaantaljaa. Sijoita tyylikäs taljamatto takkahuoneen tai olohuoneen lattialle tai pienemmät taljat makuuhuoneeseen parisängyn kummallekin puolelle. 

Koska aidolle lampaantaljalle löytyy käyttöä tilassa kuin tilassa, on se myös loistava lahjaidea. Hanki hienostunut sisustustalja ystävälle tai sukulaiselle joululahjaksi, tupaantuliaisiin tai syntymäpäiväksi, ja saaja ilahtuu varmasti. Myös lapsiperheet arvostavat kaunista, monikäyttöistä ja käytännöllistä taljaa, jota voi käyttää lastenrattaissa tai pulkan lämmikkeenä.

Entä oletko koskaan ajatellut ripustaa taljan seinälle ikään kuin ryijynä? Siinä vasta katseenvangitsija!

Taljojen hoito 

Hoitamalla lampaantaljaa oikein, nautit siitä pitkäikäisen kumppanin. Yleensä riittää, kun tomutat tai tuuletat taljan säännöllisin väliajoin (viikoittain on ihanteellinen rytmi), ja talvipakkasella voit mattojen tapaan pyörittää taljat puhtaassa lumessa. Pyyhi tahrat kevyesti karvan suuntaan. Märkiin tahroihin voit käyttää talouspaperia, kosteaa liinaa sekä hyvin mietoa pesuainetta. Kuivat tahrat tulee poistaa varovasti rapsuttaen niin pian kuin mahdollista.

Olemme täällä sinua varten

Tarjoamme laajan valikoiman ihanan pehmoisia ja kestäviä taljoja rottinkituoleihin ja muuhun sisustukseen.

Valitsemalla meidät saat käyttöösi omistautuneen henkilökunnan asiantuntemuksen, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme mielellämme. Toimitamme taljat ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi, mutta olet toki myös erittäin tervetullut testaamaan taljoja myymälässämme Parolassa.Näytetään kaikki 5 tulosta