Tarvitsetko apua rottinkikysymyksissä? Parolan rottinkiperhe palveluksessasi!

Etsitkö juuri sopivaa rottinkituolia tai rottinkikalustetta kotiisi, terassille, mökille tai johonkin muuhun tilaan, jossa haluat ottaa hetken itsellesi. Autamme mielellämme sinua löytämään sen oikean rottinkirakkaasi.

Olemme pieni ja tiivis porukka, jota yhdistää rakkaus rottinkiin ja usko pitkäikäisen perheyrityksen tarinaan. Vaikka olemme taustaltamme hyvin erilaisia, meitä yhdistää halu tehdä asioita koko sydämellä. Jokainen meistä on oman osaamisalansa mestari, sitkeitä asiakaspalvelijoita kaikki. Joten kerro: miten voimme auttaa?

Sekä sähköisissä kanavissamme että myymälässämme sinua todennäköisimmin palvelevat Saija ja Peppi. Tuotetilauksesi pakkaa ja matkaan saattelee Erno. Kumppanuuksista keskustelee ja neuvottelee Johanna.

Alta löydät yhteystietomme ja sähköpostitse tavoitat meidät parhaiten.

Johanna Rosnell-Varjo

Toimitusjohtaja, osakas
p. 040 824 2756
johanna.rosnell-varjo@parolanrottinki.fi

Anitta Herranen

Senior Advisor, osakas

Henri Rouhento Henri Rouhento

Henri Rouhento

Hallinto- ja IT-koordinaattori
p. 03 637 2199
henri.rouhento@parolanrottinki.fi

Peppi Varjo Peppi Varjo

Peppi Varjo

Sosiaalinen media, markkinointiassistentti
p. 03 637 2199
peppi.varjo@parolanrottinki.fi

Erno Liukkonen Erno Liukkonen

Erno Liukkonen

Varasto- ja logistiikkakoordinaattori
p. 03 637 2199
erno.liukkonen@parolanrottinki.fi

Saija Tommiska

Myymälä- ja asiakaspalveluvastaava
p. 03 637 2199
saija.tommiska@parolanrottinki.fi

Myymälämme

Parolan myymälästämme löydät mallit kaikista tuotteistamme, pääset koeistumaan tuolimme, testaamaan huonekalumme sekä hypistelemään niin tekstiilejä, lamppuja kuin pienesineitäkin. Löytöretki Outletin puolella, mallikappaleiden ja viimeisten erien lomassa, voi hyvin paljastaa aarteen jos toisenkin.

Myymäläämme on ihanien rottinkikalusteiden tyyssija ja loihdimme sinne kuukausittain uusia interiöörejä sekä esillepanoja. Hurmaavia luonnonomateriaaleista valmistettuja sisustustuotteita saapuu viikottain ja paikallisia erikoisuuksia suunnittelemme yhdessä alueemme osaajien kanssa. Tervetuloa Parolaan, rottingin juurille!

Hitsaajantie 3
13720 Parola
puh. 03 637 2199

Kivijalkamyymälämme palvelee
ma-pe 10–17
la 10–14

Riippuva Lasse lepotuoli sekä muita huonekaluja Parolan Rottingin myymälässä Parolassa.

Projektikumppanit ja media

Voit tiedustella klassikoitamme sisustus- ja lifestylemediasi kuvausrekvisiitaksi Saijalta, saija.tommiska@parolanrottinki.fi
Lainattavia tuotteita on rajallinen määrä, joten olethan yhteydessä hyvissä ajoin.

Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö esim. projektin, artikkelin tai ohjelman tiimoilta, otathan yhteyttä Johannaan, johanna.rosnell-varjo@parolanrottinki.fi.
Olemme aina avoimia ehdotuksille ja valmiina uusiin seikkailuihin!

Kuvapankkimme on päivitystyön alla ja toistaiseksi voit tiedustella painokelpoisia kuvia markkinointiassistentiltamme Pepiltä, peppi.varjo@parolanrottinki.fi