Hei! Hyödynnä nyt ilmaiset toimituskulut yli 150 euron ostoksiin.

Viherkasvit ovat helppo tie kodikkaamman ilmeen saavuttamiseen. Kauniit kasvit tuovat silmäniloa ja antavat energiaa. Kasvit myös lisäävät ilmaan happea, kosteuttavat sisätilojen ilmaa ja kohentavat ilmanlaatua. Parhaimmillaan viherkasvit myös lievittävät stressiä ja parantavat keskittymiskykyä. Vähän kuin luonnossa liikkuisit. 

Me Parolassa rakastamme viherkasveja, joten erilaiset ruukut, vaasit, kukkatelineet ja kukkapöydät ovat luonnollisesti keskeinen osa valikoimaamme. Verkkokaupastamme ja myymälästämme löytyy laaja kokoelma erilaisia vaihtoehtoja eri tyyleissä, eri kokoisina sekä eri muodoissa. Tutustu kauniisiin malleihin ja luo oma viherkeitaasi.

Kukkapöydät ja kukkatelineet

Vanha kunnon kukkapöytä rientää avuksi, kun ikkunalaudat on täytetty ruukuilla tai asunnossasi ei ole ikkunalautoja laisinkaan. Kukkapöytä on monikäyttöinen, sillä siihen voi kasvien ja kauniiden kukkaruukkujen lisäksi sijoittaa myös muita koriste- tai käyttöesineitä kuten esimerkiksi lehtiä ja kirjoja.

Ihan ensimmäiseksi haluamme esitellä valikoimamme klassikkotuotteen, nostalgiaa huokuvan Parolan kukkapöydän 1970-luvulta. Tämä kukkataso on monelle se ainoa oikea kukkapöytä. Sen ylähylly on ilmavaa lasia ja alahylly rottinkia, ja  sen aitouden todistaa metallinen Parolan-laatta. Kaksikerroksisen tason on suunnitellut yrityksemme isä Aulis Herranen, kenen muotoilemat rottinkikalusteet ovat suomalaisen designin klassikoita. Auliksen luomat valioyksilöt tuntuvat aina yhtä relevanteilta sesongeista ja hetkellisistä trendeistä riippumatta. Tyylikkäänä ja ajattomana huonekaluna myös tämä upea rottinkinen kukkapöytä mukautuu ympäröivään tilaan samalla säilyttäen oman ainutlaatuisen olemuksensa. Mielestämme se sopii kaikenlaiseen sisustustyyliin, selkeästä skandityylistä ja harmonisesta japandista aina kodikkaaseen mummolatyyliin saakka. 

Pienempiin tiloihin suosittelemme kapeampaa kukkapöytämme.

Myös tämän kauniin pöydän ylähylly on lasia ja alahylly rottinkia. Talvisin rottinkituotteemme viihtyvät sisätiloissa tai lasitetulla parvekkeella, mutta kesällä ne voi huoletta siirtää sisustamaan terassia tai parveketta. 

Myös kukkateline on toimiva tapa asetella viherkasvit esille. Suosittelemme rottinkista Loistetta tai suurta ja näyttävää korimaista Mandaa, jota löytyy kahdessa eri koossa.  Kukkajalka nostaa lempiviherkasvisi paraatipaikalle ja niiden avulla voi myös rakennella hauskoja kasviryhmiä ympäri asuntoa. Toinen hyvä vaihtoehto on kiinnittää yksi tai useampi teline seinään. Valikoimamme pieni Suosikki rottinkinen kukkateline on tähän erinomainen vaihtoehto. 

Kukkaruukut

Kukkaruukkuja tarvitaan sekä ulkona että sisätiloissa. Kesäisin voit istuttaa erilaisia kasveja, kukkia ja yrttejä ulos, ja koristella pihasi, parvekkeesi tai terassisi kauniilla ruukuilla. Sisätiloissa huolella valittu keraaminen kukkaruukku tai inspiroivan värinen sisustusruukku korostaa niin itse huonekasvia kuin kotisi ainutlaatuista tyyliäkin. 

Klassikot, kuten saviruukku sekä muut laadukkaat kukka-astiat tuovat hienovaraista ylellisyyttä sisustukseen. Rottinkinauhalla somistettu PAROLAN® pikkuruukku sekä Parolan® seinäruukku kuuluvat Parolan® omaan ruukkuperheeseen, joka toteutettiin yhteistyössä Karoli Ceramicsin  keramiikka- ja kuva-artesaani Karoliina Viskarin kanssa. Kumpikin kaunokainen on valmistettu korkeapolttoisesta kivitavarasavesta käsityönä dreijaamalla. Minimalistiseen makuun suosittelemme jalallista metalliruukkua.  Tämän kookkaaseen ruukkuun saat esille isommankin viherkasvin. 

Löydät valikoimastamme lukuisia eri kokoisia ja tyylisiä kukkaruukkuja. Valitse suosikkisi ja kohota vihersisustamisesi uudelle tasolle.

Vaasit

Ja älkäämme unohtako leikkokukkia! Leikkokukat tuovat vaihtelua vihersisustukseen ja mikä onkaan paras tapa yllättää ystävä kuin kimpullinen hänen lempikukkiaan. Kukille tarvitaan maljakko ja valikoimistamme löytyykin toinen toistaan kauniimpia vaaseja. 

Kesäaika on  puutarha- ja luonnonkukkien juhla-aikaa. Kesäisiä niittykukkia voi huoletta kerätä, mutta muistathan jättää harvinaiset yksilöt rauhaan. Kauniita oksia ja heiniä kannattaa myös käyttää lisänä kimpuissa. Upean vihreä Elo vaasi sekä hauskanmuotoinen Anney vaasi ovat kuin tehtyjä kesyttömille luonnonkukille.

Suomen kesä on lyhyt, mutta onneksi talvikausina voi vierailla kukkakaupoissa. Maljakkoa valitessa tulee ottaa huomioon muutamia asioita. Se pitää esimerkiksi olla kukille juuri sopivan kokoinen: ei liian suuri, jotta kukat hukkuvat siihen, mutta ei myöskään liian pieni, niin että vaasi näyttää täyteen ahdetulta. On tärkeää huomioida myös kukkien ominaispiirteet. Esimerkiksi ylväs ruusu pääsee todella kukoistamaan, kun valitset sen kantajaksi tyylillisesti hienovaraisen astian. Tanskalaisen, vuosina 1911–1976 vaikuttaneen tanskalaisen keraamikon Eva Stæhr-Nielsenin suunnittelema veistoksellinen keramiikkamaljakko on muotokieleltään ajaton ja väriltään taitettu mattapintainen. Kuinka upealta punaiset ruusut siihen aseteltuina näyttävätkään!

Yksi valikoimamme ylpeyksistä on ehdottomasti Parolan® Pikkuinen vaasi. Vaasit syntyvät Sastamalassa lasinpuhaltaja Antti Torstenssonin käsissä ja ne puhalletaan varastoomme jääneistä, viallisista tai vääränkokoisista rottinkipöytien laseista. Niistä Antti työstää lasimassan ja puhaltaa maljakot. Vaasin mukana tulee 4 eri väristä rottinkirengasta. Vaasia voi käyttää niiden kanssa tai ilman, valinta on sinun.

Kysy mitä vain

Vihersisustaminen on mielenkiintoinen maailma, mutta joskus kaikkien inspiroivien vaihtoehtojen määrä voi tuntua ylivoimaiselta. Meidän tehtävämme on auttaa, ja voit aina kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen, autamme mielellämme. Jos löydät mieleisesi tuotteen, toimitamme sen nopeasti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi. Olet myös erittäin lämpimästi tervetullut käymään myymälässämme Parolassa sen aukioloaikoina.Näytetään tulokset 1–20 / 37