Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Aatos kannellinen purkki

14,60 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan® Sievät -sarjan Aatos on laadukkaasta rottingista käsityönä punottu kannellinen purkki, johon saat talteen pikkuaarteita tai hyötytavaraa. Se voi löytää tiensä kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen – oikeastaan minne tahansa kodin tilaan. Kokoa useampi purkki ryhmäksi tai yhdistele muiden Parolan® Sievien kanssa.

Kuvaus

Aatos on laadukkaasta rottingista käsityönä punottu kannellinen purkki, johon saat talteen pikkuaarteita tai hyötytavaraa. Se voi löytää tiensä kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen – oikeastaan minne tahansa kodin tilaan. Kokoa useampi purkki ryhmäksi tai yhdistele muiden Parolan® Sievien kanssa.

Parolan® Sievät ovat taidokkaasti käsityönä valmistettuja, rottingista punottuja pienesineitä, joita on vaikea vastustaa, niin kauniita ja monikäyttöisiä ne ovat. Pieni naisyrittäjäyhteisö on ne meille huolella valmistanut Lombokin saarella Indonesiassa. Olemme kovin ylpeitä ja iloisia tästä uudesta yhteistyöstä materiaalimme, rottingin, kotimaassa.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?

Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettava laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 12 cm (senttimetri)

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti