Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Tarvikkeista löydät ripustuskoukkuja, riippukeinutelineet sekä riipputuolin pehmusteet.

Rottinkisen riippukeinun kattokiinnitykseen tarvitset kattokoukkua. Ripustus onnistuu sekä perinteistä kiinnityskoukkua eli saparon muotoista kiinnityskoukkua käyttäen että 360 astetta pyörivällä Power Hook ripustuskoukulla. Nämä kiinnityskoukut toimivat hieman eri tavalla ja jos rottinkikeinusi käyttäjissä on lapsia (jotka todennäköisimmin haluavat silloin tällöin pyöriä keinussa), on jälkimmäinen suositeltava koukku kattoon.
Katso kiinnityskoukut alta!

Löydät valikoimastamme myös Suomessa suunnitellun ja valmistetun riipputuolitelineen eli riippukeinun jalan. Jalustan värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.

On valintasi sitten kiinnityskoukku tai riipputuolin jalusta, voimme lämpimästi suositella kotimaisia, vesipestäviä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja Parolan® Lempeät riippukeinun pehmusteita rottinkirakkaasi suojaksi ja oman riippunautintosi maksimoimiseksi. Jos riippukeinu ja sen pehmuste kuulostaa hyvältä idealta, tutustu erityisesti riippukeinulle suunniteltuun riipputuolin malliseen kokoverhoiluun ja pehmusteiden suosikkiin Lempeään lepopatjaan. Entäpä mitä mieltä olisit oman pehmustesarjamme niskatyynystä?

Psst. Tiesithän, että köysi (n. 3 metriä) tulee aina mukana riippukeinun ostaessasi. Käyttämämme kiinnitysköysi on valmistettu juutista.

Näytetään kaikki 7 tulosta