Hei! Myymälämme palvelee sinua ma - pe 10-17 ja la - su 10-14. Tervetuloa inspiroitumaan!

Power Hook pyörivä koukku riippukeinulle

27,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Power Hookin avulla kiinnität riippukeinun kattoon turvallisesti ja suosittelemme sitä etenkin lapsiperheille! Power Hookin pyörivän kuulalaakerin ansiosta riippukeinussa voi keinua ilman että köysi kuluu tai kiinnitys irtoaa. Power Hookin mukana tulevat ruuvit on suunniteltu betonikattoa varten. Jos kiinnität koukun esim. puukattoon, ota koukku mukaan ja pyydä rautakaupasta tarvittavat ruuvit ja tarvittaessa aluslevyt ja/tai mutterit.

Kuvaus

Power Hookin avulla kiinnität riippukeinun kattoon turvallisesti ja suosittelemme sitä etenkin lapsiperheille! Power Hookin pyörivän kuulalaakerin ansiosta riippukeinussa voi keinua ilman että köysi kuluu tai kiinnitys irtoaa. Power Hookin mukana tulevat ruuvit on suunniteltu betonikattoa varten. Jos kiinnität koukun esim. puukattoon, ota koukku mukaan ja pyydä rautakaupasta tarvittavat ruuvit ja tarvittaessa aluslevyt ja/tai mutterit. Täydellinen setti riippukeinun kiinnitykseen. Sisältää koukun laakerilla, ketjun n. 78cm (jota ei tarvitse käyttää riippukeinun mukana tulevan juuttiköyden kanssa), 4 pulttia, 4 kiinnikettä, ohjeet. Koukun kantavuus 200 kg.

PAROLAN ROTTINKI EI VASTAA KOUKUN ASENNUKSESTA TAI ASENNUKSEN AIHEUTTAMISTA MAHDOLLISISTA VAURIOISTA. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla. Konsultoithan tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 10 × 10 × 11 cm

Leveys: 10 cm

Korkeus: 11 cm

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti