Power Hook pyörivä koukku riippukeinulle

26,99 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Power Hookin avulla kiinnität riippukeinun kattoon turvallisesti ja suosittelemme sitä etenkin lapsiperheille! Power Hookin pyörivän kuulalaakerin ansiosta riippukeinussa voi keinua ilman että köysi kuluu tai kiinnitys irtoaa. Power Hookin mukana tulevat ruuvit on suunniteltu betonikattoa varten. Jos kiinnität koukun esim. puukattoon, ota koukku mukaan ja pyydä rautakaupasta tarvittavat ruuvit ja tarvittaessa aluslevyt ja/tai mutterit.

Kuvaus

Power Hookin avulla kiinnität riippukeinun kattoon turvallisesti ja suosittelemme sitä etenkin lapsiperheille! Power Hookin pyörivän kuulalaakerin ansiosta riippukeinussa voi keinua ilman että köysi kuluu tai kiinnitys irtoaa. Power Hookin mukana tulevat ruuvit on suunniteltu betonikattoa varten. Jos kiinnität koukun esim. puukattoon, ota koukku mukaan ja pyydä rautakaupasta tarvittavat ruuvit ja tarvittaessa aluslevyt ja/tai mutterit. Täydellinen setti riippukeinun kiinnitykseen. Sisältää koukun laakerilla, ketjun n. 78cm (jota ei tarvitse käyttää riippukeinun mukana tulevan juuttiköyden kanssa), 4 pulttia, 4 kiinnikettä, ohjeet. Koukun kantavuus 200 kg.

PAROLAN ROTTINKI EI VASTAA KOUKUN ASENNUKSESTA TAI ASENNUKSEN AIHEUTTAMISTA MAHDOLLISISTA VAURIOISTA. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla. Konsultoithan tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 10 × 10 × 11 cm

Leveys: 10 cm

Korkeus: 11 cm

Saatat myös pitää...

Luonnonvärinen Aulis riippukeinu

Aulis riippukeinu

359,00 
Valitse vaihtoehdoista

Vintage rahi

139,00 
Valitse vaihtoehdoista
Luonnonvärinen Sirkka riippukeinu

Sirkka umpinainen riippukeinu

369,00 
Valitse vaihtoehdoista

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti