Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Sirkka umpinainen riippukeinu

525,00 

PAROLAN klassikkotuote. Aito ja alkuperäinen riippukeinu umpinaisena mallina. Parolan Rottingin perustaja Aulis Herrasen suunnittelema, käsin valmistettu, kestävä ja kevyt riippukeinu.

Sisältää: n. 3 m kiinnitysköysi (kiinnityskoukku tilattava erikseen)

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A66 Osastot: , , ,

Kuvaus

Sirkka on kuningatar ja isoäiti samassa persoonassa.

Sirkka on todellinen klassikko, umpinainen riippukeinu, jonka on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen. Puolen vuosisadan ajan on rottinkituolin syli kutsunut avoimena ja keinuttanut lempeästi ja turvallisesti istujaansa. Aikaa ja katseita kestävä malli on siis peräisin jo 1970-luvulta, vaikka nimipäiviään umpinainen rottinkiriippukeinu Sirkka on viettänyt ensimmäisen kerran tänä syksynä. Sirkka on muuten nimetty Auliksen isosiskon mukaan!

Sirkka on rottinkikalusteiden aatelia. Arvokas ja siro kaunotar helposti näyttäytyy huoneen keskipisteenä mutta lempeällä olemuksellaan se antaa tilaa muunkin sisustuksen loistaa. Sirkka ei sulaudu ympäristöönsä, mutta on kotonaan monenlaisissa sisustuksissa. Onpa sisustustyyli niukka japandi, yhdistelevä scandi-boho tai eksoottinen boho, rottinkia oleva riippukeinu säilyttää oman erityisyytensä ja luottohuonekalun asemansa. Varusta Sirkka patjalla, tyynyllä ja taljalla ja voit käpertyä Sirkan syliin. Tai varaa rahi ja uppoudu kirjaan tai kutimeen. Lämpimästi kuin isoäiti Sirkka tarjoaa sinulle oman hetkesi. Jo mummolasta tuttu korituoli taipuu moneen ympäristöön!

Koska materiaali on rottinkia, viihtyy Sirkka sisällä, mutta myös ulkoilmassa: parvekkeella ja terassilla, missä vain, kunhan on suojassa sateelta.

Sirkasta on neljä eri väritystä, ja tuntuu että jokainen niistä korostaa sen klassisen kaunista muotoa eri tavoin.

Jokaisella käsintehdyllä Sirkalla on aitouden todistava metallinen Parolan -laatta.
Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 58 × 86 × 109 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Korkeus: 109 cm
Leveys: 86 cm
Syvyys: 58 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti