Hei! Hyödynnä nyt ilmaiset toimituskulut yli 150 euron ostoksiin.

Toini tarjoiluvaunu

408,00 

Kaunis, kevyt ja kätevä Toini tarjoiluvaunu on PAROLAN® klassikkotuote.

Toini tarjoiluvaunun ajaton muotokieli ja keveä olemus tekevät siitä monikäyttöisen klassikon. Toinia on kuvattu sanomalla, että se on kuin pieni rottinkipöytä, jossa on pyörät. Se toimii sisustuksessa niin apupöytänä sisällä ja terassilla kuin vaikkapa sohvapöytänä tai yöpöytänä esimerkiksi rottinkisen sängynpäädyn parina. Toini rakastaa astioita, kirjoja, lehtiä, kukkia maljakossa ja ruukuissa, kauniita esineitä… Mihin käyttöön Toini teillä pääsisi?

Helposti siirrettävän Toini tarjoiluvaunun on 1980-luvulla suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen, ja se on nimetty hänen puolisonsa, yhä Parolan rottinkiperheessä vaikuttavan rottinkileidin Toinin mukaan. Toini tarjoiluvaunulla on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta ja Design from Finland -merkki.

Tuotteessa kirkas lasikansi ja pyörät tuotteen siirtelyä varten. Tuotteessa myös alataso sekä pieni säilytystasku tuotteen päässä.

Tuotetunnus (SKU): B34 Osastot: , , ,

Kuvaus

Tyylikäs ja monikäyttöinen rottingista valmistettu Toini tarjoiluvaunu. Tuotteessa kirkas lasikansi ja pyörät tuotteen siirtelyä varten. Tuotteessa myös alataso sekä pieni säilytystasku tuotteen päässä.  Toini tarjoiluvaunu viihtyy katetulla terassilla tai parvekkeella. Voit käyttää Toini tarjoiluvaunua esimerkiksi sivupöytänä vintage tuolien rinnalla.

Parolan rakastetut klassikot ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1960-80 -luvuilla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

Lisätiedot

Paino 7,5 kg (kilogramma)
Mitat 84 × 46 × 58 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen

Korkeus: 58 cm
Leveys: 46 cm
Syvyys: 84 cm (ulkomitta), 60 cm (lasikannen koko)

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella lempeydellä kuin isoäitiä: lempeästi jättäen kiipeilyt toisaalle. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti