Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Vintage tuoli

397,00 

Parolan® klassikko, rottinkinen Vintage tuoli on klassikkotuoleistamme se todellinen lepotuoli. Tyylikkäästä, korkealla selkänojalla varustetusta ja moneen tilaan sopivasta rottinkirakkaastamme saat parhaan lepokokemuksen nostamalla jalat Vintage rahille ja ummistamalla silmät.

Jo 1970-luvulta lähtien tekemässämme empiirisessä tutkimuksessa olemme huomanneet, että hetken päästä istujan hengitys on tasaantunut ja usein Vintagen suunnan äänimaailma kuulostaa kuin istuja olisi nukahtanut.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A42 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Vintage tuoli on Parolan® klassikoista se todellinen lepotuoli. Rottingista käsin valmistettu, tyylikäs ja korkeaselkänojainen lepotuoli syntyi Parolan Rottingin pajalla vuonna 1972. Sen on suunnitellut yrityksen perustaja Aulis Herranen. Moneen tilaan sopivasta rottinkirakkaastamme saat parhaan lepokokemuksen nostamalla jalat Vintage rahille, pehmustamalla tuolin Parolan® Lempeät -sarjamme istuintyynyllä ja niskatyynyllä tai kokoverhoilulla. Sitten vain ummistat silmät ja otat pienen hetken levon

Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 84 × 66 × 93 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Korkeus: 93 cm
Korkeus käsinojien yläosaan: 63 cm
Leveys: 66 cm
Syvyys: 84 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Istuinsyvyys: 53 cm

Rottinkikalusteet ovat käsityönä valmistettuja ja siten uniikkeja jokainen.

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti