Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Rottinkikalusteiden pehmusteet

 

Onko sinulla hakusessa tuolin pehmuste? Ja onko toiveissasi nimenomaan laadukas pehmuste rottinkituoliin? Jos näin on, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Kokoelmistamme löytyy aitoihin Parolan® rottinkirakkaisiin täydellisesti istuvia tekstiilejä, jotka toimivat myös muiden pehmentämistä kaipaavien kalusteiden kanssa.

 

Tutustu ensiluokkaiseen valikoimaamme ja valitse suosikkisi.

 

Parolan® Lempeät pehmusteet

 

Kalusteemme ovat jo lähtökohtaisesti erittäin ergonomisia ja mukavia, mutta rottinkituolin pehmusteet ovat silti erinomainen lisävaruste. Ne tekevät istumisesta vielä miellyttävämpää ja voit nauttia rentoutumisesta täysin siemauksin. Valikoimastamme löydät erikokoisia ja -muotoisia pehmeitä ihanuuksia, jotka sopivat monenlaisiin tuoleihin ja riippukeinuihin sekä penkkien päälle.

 

Parolan® Lempeät on ikioma pehmustemallistomme, jonka pyöreät ja kantikkaat istuinpehmusteet sekä ylelliset patjat valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista suomalaisen yhteistyökumppanimme Lennolin toimesta. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja ja vastuullisissa olosuhteissa valmistettuja.  Kaikki Lempeät-sarjan pehmusteet on valmistettu Suomessa, ja niissä on hyödynnetty kierrätysmateriaalien lisäksi myös teollisuuden sivuvirtoja.

 

Pehmusteiden istuinosiin valitsimme parhaiten muotoutuvan täytteen – Ecosupersoftin ja vaahtomuovirouheen yhdistelmän. Materiaalissa yhdistyy polyesterikuidun kimmoisuus ja vaahtomuovirouheen jämäkkyys.  Ecosupersoft on sataprosenttisesti PET-pulloista kierrätettyä GRS-sertifioitua (Global Recycle Standard) polyesterikuitua. Vaahtomuovirouhe rouhitaaan kalusteteollisuuden sivuvirrasta eli mm. leikkuuylijäämästä.  Kangasvalintamme on puolestaan espanjalainen kierrätysmateriaaleista valmistettu VILJA-kangas. VILJA-tuotteiden kankaassa on 84 % kierrätettyä puuvillaa ja 13 % kierrätyspolyesteriä.

 

Jos hankintalistallasi on istuinpehmusteet tuoleihin ja penkkeihin tai sinulla on kotonasi useampi rottinkirakas, Parolan® Lempeä lepopatjasta on hyvä aloittaa.  Tämä kätevä monitoimipatja sopii niin riippukeinuun kuin klassikkotuoleihimme, ja sen voi asettaa myös leveän penkin pehmusteeksi.  Patjan muhkeat pötkylät tuovat täydellisen istuintuntuman, ja valittavana on monta eri väriä tyylikkäistä raidoista yksivärisiin vaihtoehtoihin.

 

Rottinkituolin pehmuste ja lisäosat

 

Monelle meistä ensimmäinen rottinkiin liittyvä muisto on Parolan® Lumikenkä isovanhempien parvekkeella, puutarhassa tai suvun yhteisellä mökillä. Jos kaivat esiin vanhan valokuva-albumin, saatat löytää sen sivuilta valokuvan kokoverhoillusta rottinkituolista. Ehkäpä mieleesi muistuu, kuinka lohdullista siihen oli käpertyä lukemaan samana päivänä postilaatikkoon tipahtanutta Aku Ankkaa tai valtavan jännittävää nuortenkirjaa.  Kaipaat kenties samaa mukavuutta, mutta korituolin pehmuste ja sen 70-lukua henkivä tyyli ei oikein enää puhuttele. Ei hätää, Lempeät-sarjan kokoverhoilukankaat ovat värimaailmaltaan edeltäjiään hillitympiä ja ne on suunniteltu korostamaan rottinkisten kalusteiden parhaita puolia.

 

Hyvä vaihtoehto kokoverhoilulle on myös kantikas tai pyöreä istuinpehmuste. Lempeä-sarjastamme löytyy kumpaakin vaihtoehtoa kauniissa väreissä, ja nämä tyynyt istuvat lähes jokaiseen tuoliimme. Lisäksi sarja on nyt täydentynyt myös paljon kysytyllä niskatyynyllä. Tämä niskaa mukavasti tukeva pieni tyyny sopii korkeaselkänojaisiin lepotuoleihimme kuten Vintageen sekä korkeaan Lumikenkä tuoliin. Siinä on mukana kätevät narut, jotka pitävät tyynyn paikallaan tuolin selkänojalla, ja joiden avulla tuen korkeutta on helppo säätää. Samasta tyynystä on myös toinen versio, jonka hännässä on paino. Paino pitää tyynyn paikallaan ja tasapainossa tuolin selkänojalla. Yhdistä tuolin pehmuste ja niskatyyny ja rentoutumisen kokemus on takuulla täydellinen.

 

Jos sinulla on etsinnässä istuinpehmuste penkkiin, kannattaa selata valikoimaamme. Esimerkiksi pitkän penkin päälle asetellut istuintyynyt toimivat mainiosti esimerkiksi juhlissa, jonne tarvitaan lisää mukavia istumapaikkoja. 

 

Ihania lepohetkiä

 

Onko mitään parempaa kuin rento loikoilu pehmeällä alustalla tai rauhallinen keinunta riippukeinussa? Hienostuneeseen Lumikenkä rottinkisohvaan tai rakastettuihin klassikkoriippukeinuihimme sopii yhtä niitä varten suunnitellut kokoverhoilut tai sitten jo edellä mainittu, monikäyttöinen Lempeä lepopatja. Suosittelemme lepopatjan testaamista myös lattiatyynynä.

 

Entä arvaatko mihin kahteen kalusteeseen pehmuste on ihan ehdoton? Oikea vastaus on: Papasan tuoliin ja Lasse lepotuoliin. Kierrätysmateriaalista valmistettu pyöreä lepopatja sopii Papasaniin kuin nakutettu, ja patjan muhkea täyte tekeekin Papasanista kaikkien lasten suosikkipesän. Harri Koskisen suunnittelemasta rottinkisesta lepotuolista taas ennustamme aikuisen pysyvää suosikkia. Pitkänmallinen Parolan® Lempeä lepopatja on suunniteltu niemenomaan Lassea varten. Ylellisen patjan muhkeat pötkylät ovat kuin piste i’in päälle ja viimeistään tämä patja lunastaa Lassen tuotelupauksen: tässä lepotuolissa lepäämällä huolet poistuvat. 

 

Täällä sinua varten

 

Tarjoamme laajan valikoiman Suomessa valmistettuja kauniita, ihanan pehmoisia ja kestäviä pehmusteita, jotka on suunniteltu ja valikoitu tuomaan lisää mukavuutta nimenomaan rottinkiin tyylistä tinkimättä.

 

Valitsemalla meidät saat käyttöösi omistautuneen henkilökunnan asiantuntemuksen, joten jos sinulla on jotain kysyttävää esimerkiksi kangasvalinnoista tai muista  pehmustetuotteisimme liittyvistä yksityiskohdista, ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme. Toimitamme pehmusteet nopeasti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi, mutta olet toki myös erittäin tervetullut käymään myymälässämme Parolassa.Näytetään kaikki 16 tulosta