Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Papasan tuoli (runko)

293,00 

Tulossa varastoon Loka-marraskuu 2024

Pyöreä Papasan-pallotuoli on ihastuttava rottinkisuosikki jo 1990-luvulta! Iso ja mukava nojatuoli sopii moneen paikkaan ja kotimaisen pehmusteen kanssa tuoli on takuuvarma suosikkipaikka. Tuolin runko on valmistettu kahdesta erillisestä osasta – jalkaosasta ja istuinosasta. Istuinosaa liikuttamalla voi säätää selkäosan kaltevuutta.

Tutustu myös Papasan tuoliin suunniteltuun kotimaiseen pehmusteeseen, jonka voit hankkia myös verkkokaupastamme.

Tuotetunnus (SKU): A65 Osastot: , ,

Kuvaus

1980-luvun suosikkituoli Papasanin runko on valmistettu paksusta rottingista. Tuolissa on koristeena rottinkista sidosnauhaa istuinosassa ja koska tuolin istuinosa on liikkuva, nämä koristesidokset saattavat katketa tuolin osien liikkumisen johdosta. Tämä on tietysti harmillista, mutta liikkeestä johtuvaa. Jos näin käy tuolillesi, voit halutessasi huoletta irrottaa koristesidoksen osin tai kokonaan. Sidosten puuttumiset eivät heikennä tuolin rakennetta.

Huom. Tuolin runko myydään ilman pehmustetta. Kotimainen pehmuste myydään erikseen.

Lisätiedot

Paino 8,5 kg (kilogramma)
Mitat 110 × 110 × 88 cm (senttimetri)
Materiaali

Rottinki

Halkaisija: 110 cm
Korkeus: 88 cm
Istuinkorkeus: 41-43 cm (vaihtelee istuimen asennosta riippuen)

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti