Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Lumikenkä keinutuoli

479,00 

Perinteisen klassikkomme Lumikenkä-tuolin korkeaselkäinen versio keinutuolina.
Kevyt siirrellä ja mukava lepotuoli istua ja pienesti keinutella. Sopii kivasti oleskelutilaan kotiin tai mökille.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A79 Osastot: , ,

Kuvaus

Ajaton ja kevyt rottinkinen Lumikenkä keinutuoli. Kiikkutuoli oli aikanaan kodin arvostetuin esine, jonka tarjoaminen vieraan istuimeksi osoitti kunnioitusta. Hetkeksi keinutuolit katosivat sisustuksesta lähes kokonaan, kenties ajat olivat vakavammat. Kovin kauaa totisuutta ei onneksi kestänyt, ja nykypäivänä keinutuoli on taas arvossaan. Eikä ihme, sehän on vallan mainio keksintö.

Parolan® Lumikenkä keinutuoli heijaa uupunutta ja antaa vauhtia vallattomalle. Keinuva liike tuntuu mukavalle, sillä olemmehan tottuneet siihen jo kohdussa.

 

Tiesithän, että rakastetut rottinkiklassikkomme ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1960, -70 ja -80-luvuilla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan®, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten nykymuotoilijoiden kanssa.

 

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 98 × 72 × 113 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen

Korkeus: 113 cm
Leveys: 72 cm
Istuin korkeus: 48 cm
Kokonais syvyys: 96 cm
istuin syvyys: 46 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti