Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Säilytys ja naulakot

Sisustus on estetiikkaa, mutta se on myös käytännön elämää helpottavia ratkaisuja. Kauniit säilytyskalusteet, kuten erilaiset korit, purkit, rasiat ja naulakot ovat tästä täydellinen esimerkki. Me Parolassa arvostamme arjen estetiikkaa, jonka näemme laadun, käytännöllisyyden ja esteettisyyden saumattomana liittona. Haluamme tehdä arjestasi helpompaa, ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että valikoimamme käyttöesineet miellyttävät silmääsi, tuovat harmoniaa kotiisi ja ilahduttavat kätevyydellään. 

Kodin järjestäminen kannattaa aloittaa karsimisesta. Kun tavaraa on sopiva määrä ja esineillä on oma paikkansa, huoneet on helpompi pitää järjestyksessä. Kaikesta ei kuitenkaan tarvitse luopua sillä kodin ilmettä voi keventää huomattavasti siivoamalla osan tavaroista pois silmistä. Säilytystuotteemme ovat arjen apuvälineitä, jotka on suunniteltu auttamaan tavaroiden järjestämisessä ja siisteyden ylläpitämisessä. Verkkokaupastamme ja Parolassa sijaitsevasta myymälästämme löydät erilaisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat moniin erilaisiin säilytystarpeisiin kodin kaikissa huoneissa.  Tutustu valikoimamme tyylikkäisiin koreihin ja naulakkoihin ja löydä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Säilytyskorit

Säilytyskoreilla pidät kodin järjestyksessä mutta oikein valittuina ne voivat toimia myös kauniina sisustuselementteinä. Valikoimastamme löytyy useita käteviä koriratkaisuja olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa kylpyhuoneeseen. Unohda muoviset säilytyslaatikot ja valitse niiden sijaan kaunis perinteinen pärekori tai rottinkinen sisustuskori. 

Bejo rottinkikori tuo luonnollista kauneutta ja lämpöä sisustukseesi, luoden kodikkaan ja harmonisen ilmapiirin. Kannellinen rottinkikori on suunniteltu säilyttämään tavarasi siististi, pitäen ne helposti saatavilla. Bejaa löytyy kolmessa eri koossa. Oikein isoon säilytystarpeeseen suosittelemme rottinkista Kierre säilytyskoria, joka toimii niin pyykkikorina, paperinkeräykseen menevien lehtien säilytyspaikkana tai olohuoneessa ison viherkasvin ruukunsuojana. Olemme kuulleet, että tätä tyylikästä koria on käytetty menestyksekkäästi jopa palautuspullojen säilytyspaikkana. Toinen hyvä vaihtoehto on iso pyöreä rottinkikori juuttikahvoilla, joka on täydellinen isojen tavaroiden säilytykseen.

Valikoimastamme löytyy myös useita kauniita pajukoreja. Isokokoinen, punottu kahvallinen pajukori tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonkauneutta ja toiminnallisuutta. Pajukorit kestävät kulutusta ja sopivat täydellisesti kodin säilytykseen ja sisustukseen. Nämä korit ovat kevyitä, mutta silti kestäviä. Pajukori sopii hyvin myös sienikoriksi. Meriheinästä valmistetut korit ovat toinen hauska säilytysvaihtoehto kotisi säilytystarpeisiin. Nämäkin kauniit korit käyvät mainiosti viherkasvisi ruukunsuojaksi.

Säilytyskysymyksiä miettiessä kanttaa muistaa myös vähemmän käytetty, mutta varsin käyttökelpoinen taktiikka eli seinäsäilytys. Seinään kiinnitettävä kori on kätevä ratkaisu vihersisutukseen ja tilansäästöön esimerkiksi eteisessä. Seinään kiinnitetty pajukori toimii säilytyspaikkana avaimille, lompakoille ja muille pienille tavaroille, ja se ei vie pöytätilaa. Valikoimastamme löytyy muun muassa pyöreä pajusta tehty seinäkori

Purkit, rasiat ja tarjottimet

Seilaavatko klemmarit, kuitit, kolikot, puhelimen laturit ja avaimet pitkin pöytiä? Valikoimamme pieni bambupurkki on täydellinen pikkutavaran säilytykseen. Toinen varteenotettava vaihtoehto vähän pienempään säilytystarpeeseen on myös bambusta valmistettu kannellinen säilytysrasia, jota on kolmessa eri koossa. Pienempiä rasioita voi pitää esillä tai sitten niitä voit hyödyntää komeronsisäisen kaaoksen taltuttamisessa. 

Sieviä pikkutavaroita voi toki säilyttää myös näkyvillä. Aseta pöydälle rottinkinen tarjotin ja kerää siihen kauneimmat käyttöesineesi. Jos tarvitset syvyyttä, hyvä vaihtoehto on vesihyasintistä punottu tarjotin, johon voit asetella vaikka hedelmiä.

Seinänaulakot, pystynaulakot ja hattuhyllyt

Naulakot tuovat tilaan järjestystä ja tyyliä. Jos toiveissasi on rottinkinaulakko tai pieni naulakko seinään, olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Valikoimastamme löytyy monta kivaa vaihtoehtoa. Usko, rottingista valmistettu pieni seinänaulakko kolmella koukulla sopii mainiosti kylpyhuoneeseen pyyhkeille tai pieneen eteiseen takeille ja laukuille. Voit myös hankkia yhden tai useamman Yhden koukun naulakon tai kauniin  Nuottiavain-naulakon. Isompaan ripustustarpeeseen suosituksemme on rottinkinen naulakko korilla. Valikoimamme pystynaulakon alaosassa voit säilyttää vaikkapa kenkiä tai sateenvarjoja. 

Laimi on kaunis ja kätevä rottingista valmistettu hattuhylly eteiseen. Sen päälle voit kasata valikoimamme kauniita säilytyskoreja, ja kerätä niihin perheen pipot, hanskat ja kaulaliinat. Voit ripustaa Laimiin myös rottinkisia henkareita takkeja varten. 

 

Ota yhteyttä

Missiomme on tarjota sinulle kauniita kalusteita ja sisutustuotteita sekä mahdollisimman hyvää palvelua. Tutustu siis valikoimaamme ja kysy rohkeasti lisätietoa henkilökunnaltamme. 

Jos sinulla on jotain kysyttävää esimerkiksi materiaaleista ja eri kokovaihtoehdoista, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme. Voit joko tehdä reissun Parolaan ja hypistellä tuotetta omin käsin tai tilata valitsemasi säilytyskalusteen nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!Näytetään tulokset 1–20 / 31