Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Bejo tumma kannellinen rottinkikori

49,00 59,00 

Bejo rottinkikori tuo luonnonkauneutta ja lämpöä sisustukseesi, luoden kodikkaan ja harmonisen ilmapiirin. Tämä kaunis koriratkaisu on suunniteltu säilyttämään tavarasi siististi ja helposti saatavilla. Käytä sitä säilyttämään leluja, kirjoja tai pikkutavaroita . Tämä koriratkaisu sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka kylpyhuoneeseen.

 

Tuotetunnus (SKU): 7330976100441 Osastot: , ,

Kuvaus

Bejo rottinkikori on kestävä ja laadukas valinta. Rottinki on vahvaa ja joustavaa materiaalia, mikä tekee korista pitkäikäisen ja kestävän käytössä.

Koria voi käyttää monin eri tavoin. Se sopii säilytykseen, sisustuselementiksi, suojaruukuksi ja paljon muuhun. Monipuolisuutensa ansiosta ne soveltuvat eri tiloihin ja tarpeisiin.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 25 cm (senttimetri)
Koko

Medium, Pieni, Suuri

Iso
Halkaisija: 35 cm
Korkeus: 25 cm

Medium
Halkaisija: 30 cm
Korkeus: 20 cm

Pieni
Halkaisija: 26 cm
Korkeus: 16 cm

Puhdistus: Pidä rottinkikori puhtaana säännöllisesti. Voit pyyhkiä sen pehmeällä ja kostealla liinalla tai harjalla, jotta poistat pölyn ja lian.

Vältä kosteutta: Vältä altistamasta rottinkikoria suoralle vedelle tai kostealle ympäristölle, sillä liiallinen kosteus voi aiheuttaa korin turpoamista tai muodon muuttumista.

Kosteuspyyhintä: Jos rottinkikori likaantuu tai kuivuu, voit kostuttaa sen kostealla liinalla tai suihkuttaa kevyesti vettä päälle ja anna sen kuivua huoneenlämmössä.

Vältä painoa: Vältä rottinkikorin päälle asettamasta liian raskaita esineitä, jotta korin rakenne säilyy hyvänä.

Noudattamalla näitä hoito-ohjeita varmistat, että rottinkikorisi säilyttää kauneutensa ja kestävyytensä pitkään. Muista kuitenkin, että rottinkikorit ovat luonnontuotteita, ja niissä voi esiintyä luontaisia värivaihteluita ja pientä epätasaisuutta, jotka tekevät jokaisesta korista uniikin.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti