Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Penkki on monikäyttöinen huonekalu, joka taipuu moneen eri tarkoitukseen sekä sisällä että ulkona. Penkillä korvaat helposti rivin tuoleja, mutta tämä ilahduttavan yleishyödyllinen huonekalu sopii kaikkiin tiloihin, missä tarvitaan istuma- tai laskutilaa. Kauniisti muotoillut penkkimme ovat mainio valinta, kun pöydän ääreen halutaan enemmän paikkoja vaikkapa juhlissa tai muissa isommissa tapaamisissa. Muulloin ne on helppo sijoittaa huoneen reunamille pitkää seinää vasten tai huonekasvien alustaksi ikkunan eteen. 

Penkkejä on saatavilla eri tyyleissä sekä muodoissa. Tutustu valikoimamme kauniisiin malleihin, joista löytyy näppäriä vaihtoehtoja monenlaiseen tarpeeseen. 

Sisustustoiveisiin

Oletko laatutietoinen minimalisti, vaihtelua rakastava kokeilija vai kenties käytännöllinen järjestelijä?  Penkki on sisustusmaailman moniosaaja, joka löytää paikkansa kodin jokaisesta huoneesta. Sängynpäätypenkki vuoteen jalkopäädyssä on tyylikäs valinta, jonka avulla luot makuuhuoneeseen ylellistä hotellitunnelmaa. Voit pitää sen päällä aamutakkia ja tohveleita tai laskea siihen yöksi päiväpeitteen ja koristetyynyt. Olohuoneessa rustiikkinen penkki loistaa katseenvangitsijana luoden samalla tilan tuntua. Bambusta valmistettu kaunis pitkä penkki on puolestaan mainio vaihtoehto olohuoneen tv-tasoksi.

Lapsiperheessä kestävät huonekalut ovat arvossaan, mutta lasten ehdoilla sisustaessa voi silti valita omaa esteettistä silmää miellyttäviä kalusteita. Kauniit ja käytännölliset penkkimme sopivat erinomaisesti myös lastenhuoneeseen. Perheen pienemmät eivät huonekaluihin liitetyistä säännöistä piittaa, ja pikkuseikkailijoiden käsissä tämä helposti liikuteltava huonekalu elääkin ihan omaa elämäänsä. Kauniisti kulunut vanha penkki on yhtenä hetkenä piirustuspöytä ja toisena astinlauta, kun lapset muuntautuvat taivaalle singahteleviksi supersankareiksi. Tässä temmellyksessä aikuinen saattaa kaivata paikkaa, johon istahtaa hetkeksi vetämään henkeä. 

Arkeen ja ja juhlaan

Onko sinulla iso perhe? Tykkäätkö kutsua vieraita? Penkit ovat loistavia tilansäästäjiä myös siksi, että niille mahtuu istumaan tiiviisti. Tästä on erityistä hyötyä ystäväporukan illanistujaisissa, lastenkutsujen riiviölaumaa paimentaessa, tai vaikkapa koko suvun kokoontumisissa. Malleistamme pidempi Bambu-penkki on täydellinen valinta, kun joukko sinulle rakkaita ihmisiä kokoontuu herkkupatojen ääreen. Jos suunnittelet kesäisiä puutarhajuhlia, kanna useampi penkki pihalle ja levitä niiden päälle tyynyjä ja vilttejä pehmusteiksi. 

Jos kaipaat pysyviä lisäpaikkoja päivällispöytään, aseta pitkä penkki keittiöön tai ruokailutilaan. Samainen ruokapöydän penkki toimii myös ikkunan alla tyylikkäänä kukkapöytänä tai kätevänä sivupöytänä seinän vierustalla. 

Ahtaisiin tiloihin 

Käydäänkö eteisessäsi jatkuvaa taistelua kaaosta vastaan? Aseta puinen penkki eteiseen. Eteisen kaltaisissa pienissä tiloissa avainasemassa ovat käytännölliset säilytysratkaisut ja kekseliäs tilankäyttö. Eteisen penkki toimii sekä istuimena että laskualustana. Sen alla on tilaa kauniille puukoreille, joissa voi säilyttää kenkiä, pipoja, kaulahuiveja, hanskoja ja muita asusteita. Jos eteinen on kovin ahdas, valitse pienempi penkki. Isovanhemmat kiittävät mahdollisuudesta istahtaa alas kengännauhojen solmimista varten.

Saunat ovat harvoin kovin suuria, joten niiden sisutuksessa enemmän on vähemmän. Täydellinen saunaelämys syntyy rauhasta ja rentoutumisesta, mutta puhtaasti esteettisillä asioillakin on paikkansa. Valikoimamme musta penkki sopii täydellisesti trendikkääseen tummasävyiseen saunaan. Pukuhuoneen puinen penkki taas tarjoaa levähdyspaikan, kun saunakaverin löylynheitto lähtee lapasesta.

Puutarhaunelmiin

Oletko sinäkin hurahtanut puutarhanhoitoon vai oletko enemmän parvekeihmisiä?  Sijoita puutarhapenkki istutusten laidalle, ja istahda tauolle nauttimaan työsi hedelmistä. Hyvin hoidetun puutarhan kukkaloistoa kelpaa toki esitellä muillekin, joten mitä jos asettaisit kahdenistuttavan Onni penkkimme omenapuun alle ja kutsuisit naapurin pihakahveille?

Myös kaupunkiparvekkeesta saa pienellä vaivalla minipuutarhan, kun sen sisustaa viihtyisäksi. Parvekkeella pieni penkki toimittaa pöydän paikkaa ja sen päälle voi tarvittaessa nousta kastelemaan amppelissa roikkuvia petunioita.  Penkki on kätevä myös kasviruukkujen alustana ja tarvittaessa tietysti myös lisäistuimena. Ei ole montaa ihanampaa asiaa kuin istua omalla parvekkeella aamuauringon lämmössä. 

Sisustuspenkki on aikaa kestävä, tyylikäs ja käytännöllinen valinta. On vallan vaikea keksiä sellaista sopukkaa, josta se ei paikkaansa löytäisi. 

Näytetään kaikki 3 tulosta