Bertta säilytysrahi

990,00 

Poista

Parolan Bertta on elegantti ja samalla rento ja romanttinen säilytysrahi. Laadukas ja viimeistelty rahimalli on Sitsin valmistama ja sopii ajattomuudessaan melkeinpä kotiin kuin kotiin, tilavaan olohuoneeseen. Tukeva runko, höyhentäytteiset tyynyt ja laadukas, irroitettava ja vesipestävä verhoilu tekevät rahista pitkäikäisen.

Valitsimme tämän sohvamallin, sillä sen ympärille on mahdollista rakentaa eri tyylisiä olohuoneita; scandibohosta  lämpimään hyggefiilikseen. Bertta on todellinen huoneen kiintopiste.

Tule ja testaa Bertan mukavuutta myymälässämme!

Varastostamme löytyvät Bertat ovat malliltaan kulmasohvia divaanilla ja suora 3-istuttava versio. Sohvat ovat vaalean ja/tai tumman pellavan väristä 100% laadukasta pellavakangasta.

Bertta-sohvaa saat tilattua myös eri kokoisina ja omavalintaisella verhoilulla. Sisustusmyymälästämme löydät valmistajan runsaan kangasvaihtoehtojen valikoiman ja lisätietoja sohvamallin muokkausmahdollisuuksista. Kysy lisää!

Tuotetunnus (SKU): 7330976100210 Osastot: , ,

Lisätiedot

Paino 20 kg
Mitat 135 × 50 × 45 cm
Väri

Tumma pellava, Vaalea pellava

Leveys: 135 cm

Syvyys: 50 cm

Korkeus: 42 cm

Rahissa on irroitettava, vesipestävä (max. 40 astetta) verhoilu laadukasta 100 % pellavakangasta, jolla on

  • Martindale: 20 000
  • Pilling: 4
  • Light fastness: 5

Huolehdithan rahin ylläpitosiivouksen keinoin. Säännöllinen imurointi huonekalusuulakkeella, sekä mahdollisen lian välitön putsaaminen pois edesauttavat rahin pysymistä kauniina.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti