Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Punos loungetuoli

555,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Taivutetut yksityiskohdat ovat leimallisia Punos-mallistolle. Modernia ilmettä tuovat esimerkiksi erilaiset rakenneratkaisut. Wieniläispunosten käyttö puolestaan liittää malliston alan parhaiden perinteiden jatkumoon

Tuolin muoto ja leveä istuinosa mahdollistavat rennonkin oleilun. Matalampaa pöytää suunnittelija suosittelee sohvapöydäksi, korkeampaa vaikkapa parvekkeen kahvipöydäksi. Punos-tuoli on uudenlainen rottinkituoli.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A162 Osastot: , , , ,

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)
Mitat 62 × 64 × 70 cm (senttimetri)
Valmistaja

Parolan Rottinki Oy

Leveys: 62 cm
Syvyys: 64 cm
Korkeus: 70 cm
Istuinsyvyys: 44 cm
Istuinkorkeus: 37 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti