Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Varjostimet

Valo tuo elinvoimaa, ja sillä on myös merkittävä rooli siinä, miten koemme erilaiset tilat. Lampunvarjostin sanelee miten ja minkä muotoisena valo leviää huoneeseen, joten sen vaikutus valaistuksen yleistunnelmaan on varsin merkittävä. 

Varjostimien luoma valon ja varjon leikki korostaa tiettyjä kohtia ja luo tilaan erilaisia tunnelmia. Uusi rottinkinen lampunvarjostin onkin varsin hyvä tapa uudistaa sisustusta ja antaa vanhalle valaisimelle uusi raikas ilme. Tervetuloa inspiroitumaan valikoimamme upeista rottinkivarjostimista.  

 

Tunnelmaa luonnonmateriaaleista

Valaisimissa rottingin monipuolisuus pääsee todella oikeuksiinsa, ja rottinkinen kattovalaisin on omiaan tuomaan kotiisi luonnonläheisen, mutta modernin tunnelman. 

Mikäli sinulla on hakusessa varjostin esimerkiksi olo-tai ruokahuoneen kattolamppuun, muotokieleltään näyttävä ja hauskannäköinen Aamu on erittäin hyvä vaihtoehto. Aamussa on metallinen runko ja kaunis moderni muoto. Tämä tyylikäs rottinkivarjostin tuo sisustukseen kiinnostavaa kontrastia yhdistämällä sulavan muotokielen ja eläväisen luonnonmateriaalin. Tyylikäs varjostin suuntaa valon alas, samalla levittäen hehkua punosten läpi. 

Toinen upea yksilö on käsin valmistettu Boheme. Tukevalla metallirungolla varustettu näyttävä kattolampun varjostin on se rouheampi vaihtoehto, ja se sopii erinomaisesti korkeaan ja suureen tilaan.  Tämä iso lampunvarjostin onkin varsinainen katseenvangitsija. Näemme Bohemen sekä isossa olohuoneessa että julkisissa tiloissa, missä rottingin tuomaa lämpöä usein kaivataan.

Mikäli olet vaihtelunhaluinen sisustaja, voit hankkia useamman eri tyylisen lampunvarjostimen. Kodin tunnelman muuttamiseen ei nimittäin välttämättä tarvita koko sisustuksen uudistamista vaan usein miten siihen riittää aivan hyvin vaikkapa juuri valaistuksen säätäminen ja hienovarainen muutos muotokielessä. Kun vaihdat Aamun tai Bohemen esimerkiksi Mielikkiin, huone näyttää hetkessä erilaiselta. Mielikissä erityisen kiinnostavaa on sen kolmiosainen, pitkänmallinen muoto, joissa pehmeät ja suorat linjat kohtaavat. 

Jos toiveissasi on pienempi rottinkinen lampunvarjostin, kurkistapa Mikkelaa.

Klassisesta punontatyylistä pitävälle suosittelemme puolestaan käsin punottua varjostinta nimeltä Rim. Iso, koria muistuttava Rim on sävyltään kauniin antiikinruskea, ja se luo lempeää tunnelmaa mihin tahansa kodin tilaan.  

 

Eleganttia muotokieltä

Sika Designin upeat varjostimet miellyttävät designin ystävää. 

Australialaisen muotoilijan Darcy Clarken suunnittelema Tangelo on tyylikäs valinta.  Luonnon kauneudesta ja perinteisestä kudontatekniikasta inspiroituneen Clarken muotoilema pyöreä lampunvarjostin valmistetaan indonesialaisesta rottingista, ja se sopii täydellisesti makuuhuoneeseen tai vaikkapa ruokapöydän päälle tuomaan kotoisaa tunnelmaa. Ripusta Tangelo yksittäin tai tee eri kokoisista varjostimista näyttävä kokonaisuus. 

Valikoimastamme löytyy myös toinen Sika Designin varjostin. Iso ja näyttävä Showroom valaisee ruokapöydän, mutta jos pöytä on kovin iso, kahden useamman riippuvalaisimen yhdistelmä voi olla toimivin ratkaisu. 

Autamme valinnassa

Panosta siis luonnonmateriaaliin ja valitse rottinkinen lampunvarjostin. Valikoimastamme löydät monet erimalliset varjostimet tyylisiin kattovalaisimiin. Mikäli tarvitset apua oikean valinnan tekemiseen tai haluat keskustella kotisi valaistusratkaisuista, voit aina kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme puoleen. Me autamme mielellämme. Jos löydät mieleisesi varjostimen, toimitamme sen nopeasti ja luotettavasti suoraan kotiovellesi. Jos kuitenkin haluat nähdä tuotteen ilmielävänä, olet lämpimästi tervetullut käymään myymälässämme Parolassa sen aukioloaikoina.Näytetään kaikki 8 tulosta