Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Keittiötarvikkeet

Keittiö on kodin sydän, ja siellä viihdytään muutenkin kuin vain ruoanlaiton parissa. Valikoimamme huolella valitut rottinkiset ja puiset keittiötarvikkeet tekevät ruoanlaitosta sujuvaa ja mikä parasta, ne ovat myös ilo esteetikon tarkalle silmälle. 

Verkkokaupastamme ja Parolassa sijaitsevasta myymälästämme löydät kauniita ja kestäviä vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Tutustu valikoimamme tuotteisiin ja löydä juuri sinulle sopivia ratkaisuja arkeen ja juhlaan. 

Parolan® Puiset

Upea pientuotemallistomme Parolan® Puiset ammentaa innoituksensa japanilaisista keittiöperinteistä. Japanilaisessa ruokakulttuurissa suuri osa ruoan nautinnosta saadaan katsomalla kauniisti aseteltua ruoka-annosta, jonka estetiikkakäsitys vastaa japanilaisen taiteen kauneusihanteita. Parolan® Puiset -sarjan virtaviivaiset tuotteet heijastavat japanilaisen suunnittelun puhtaita linjoja ja ne istuvat myös skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti. Näitä keittiösi kaunistajia sinun ei tarvitse piilotella keittiön laatikoissa vaan voit asetella ne näkyville vitriinikaappiin, avohyllyille ja pöydälle.
 
Puiset-sarjan tiikkiset, mehiläisvahalla ja kookosöljyllä käsitellyt pientuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä ja vastuullisesti Indonesiassa yhteistyökumppanimme toimesta. Kakkuleipureina aloittanut indonesialainen yrittäjäpari etsi tuotekuviinsa minimalistisia puutuotteita vain huomatakseen, että heidän silmäänsä miellyttäviä vaihtoehtoja oli vaikea löytää. Lopulta kakut saivat jäädä, ja tänä päivänä pienyritys tekee yhteistyötä paikallisten puuseppien kanssa luoden tyylikkäitä ja pelkistettyjä pienesineitä.

Löydät sarjasta muun muassa upeat puiset leikkuulaudat eri kokoisina ja muotoisina.  Pihka, kaunis puinen leikkuulauta on ylellinen lisä keittiöösi tarjoten sekä käytännöllisyyttä että visuaalista iloa. Pihkaa on saatavilla kolmessa eri koossa ja sen kulmassa on reikä, johon voit sitoa kauniinnarun jos haluat ripustaa laudan vaikka seinälle roikkumaan. Toinen hyvä vaihtoehto on Namu, pyöreä puinen leikkuulauta, joka toimii hauskan muotonsa ansiosta myös tarjottimena.

Puiset tarjoiluastiat tuovat kattauksiin lämpöä, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Kata pöytään upea tiikistä valmistettu Oras puukulho, bambusta tehty Lauha tai virtaviivaisen upea Kiuru tarjoilualusta.  Lempinuudelit saavat ihan uuden säväyksen, kun tarjoilet ne Honka kulhosta, johon kuuluu myös syömäpuikot -setti. Minimalistisesti muotoillut tarjoiluastiat antavat ruoalle upeat puitteet.

Myös tiikkiset Sara salaattiottimet antavat kauniin ja käytännöllisen lisän arjen ja juhlan kattauksiin. Ne sopivat erinomaisesti muiden Puiset-sarjan esineiden kanssa, mutta yhdistät ne vaivattomasti myös esimerkiksi minimalistisiin lasiastioihin.

Jotta puiset astiat säilyisivät mahdollisimman kauniina, älä laita niitä tiskikoneeseen tai jätä likoamaan veteen pitkäksi aikaa. Suosittelemme, että peset puiset aarteesi käsin miedolla tiskisaippualla ja lämpimällä vedellä. Kuivaa tuote huolellisesti ja anna sen kuivua kunnolla ilmavassa paikassa pesun jälkeen. Puutuotteita tulee myös säännöllisin väliajoin öljytä. Öljyäminen on erinomainen tapa pitää puuesineet hyvännäköisinä ja suojata niitä kosteudelta.
Tutustu Parolan® Puisiin ja tee arjestasi hieman kauniimpaa!

Lämpöä ja iloa keittiöösi

Ekologisen sisustamisen puolestapuhujana panostamme luonnonmateriaaleihin myös keittiössä. Rottinki tuo lämpöä kotiin kuin kotiin. Esimerkiksi Uurre rottinkitarjotin sopii mainiosti keittiön tai olohuoneen sisustukseen ja olemme nähneet sitä käytettävän muun muassa korujen alustana. Katso myös suosikkimme, rottinkinen Kierre, jossa voit säilyttää vaikkapa hedelmiä. Jos sinulla on hakusessa pyöreä puinen tarjotin, Haave on hyvä valinta. Tämä kaunis ja koristeellinen yksilö toimii yhtä hyvin niin keittiön esillepanoissa kuin muissakin huoneissa. 

Leikkuulaudat, tarjottimet, puukulhot ja muut keittiötarvikkeet ovat myös hyviä lahjaideoita tupaantuliaisiin vietäviksi. Pienet puiset keittiövälineet ja puiset astiat ovat erinomainen lahjaidea innokkaalle kotikokille, jota saattaisi miellyttää myös tämä akaasianpuusta valmistettu ovaalin mallinen iso leikkuulauta tai sen sisar Tapaslauta. Kummatkin ovat varmasti hittejä illanistujaisissa.

Katso myös muut Keittiötarvikkeet-kategorian tuotteet ja ihastu ikihyväksi. 

Kaunista kattaukset kanssamme

Parhaat keittiövälineet tekevät arjesta helppoa ja kaunista. 

Tutustu valikoimaamme ja tiedustele rohkeasti lisätietoa henkilökunnaltamme. 

Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista tai esimerkiksi puisten keittiövälineiden öljyäminen mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme. Voit joko tehdä reissun Parolaan tai tilata valitsemasi ruoanlaittovälineet nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi. 

Lämpimästi tervetuloa!

Näytetään tulokset 1–20 / 54