Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

PAROLAN® Puiset Mahla kananmunateline

28,00 34,00 

Mahla kananmunateline on soma lisä keittiöösi. Tämä kaunis ja kätevä kananmunateline on valmistettu laadukkaasta tiikistä. Käytännöllisenä somisteena se ei ainoastaan tarjoa säilytystilaa, vaan myös korostaa keittiösi sisustusta. Nauti tyylikkäästä ja toimivasta ratkaisusta arjen pieniin hetkiin Mahla kananmunatelineen avulla.

Tuotetunnus (SKU): TAGO Osastot: , , ,

Lisätiedot

Paino 1,2 kg (kilogramma)
Mitat 26 × 19 cm (senttimetri)
Koko

Pieni, Suuri

Iso

Pituus: 26 cm
Leveys: 19 cm

Pieni

Pituus: 20 cm
Leveys: 12 cm

Älä laita puutuotteita tiskikoneeseen. Kuumassa ja kosteassa ympäristössä puu voi vaurioitua, muuttaa muotoaan ja menettää värinsä.

Vältä puutuotteiden jättämistä likoamaan veteen pitkäksi aikaa. Liika kosteus voi aiheuttaa puun turpoamista ja vääntymistä. Suosittelemme pesemään puutuotteet käsin tiskisaippualla heti käytön jälkeen. Käytä mietoa tiskisaippuaa ja lämmintä vettä.

Kuivaa puutuote huolellisesti pesun jälkeen.

Anna puutuotteen kuivua kunnolla ilmavassa paikassa pesun jälkeen, tämä auttaa välttämään vesijälkiä ja homeen muodostumista. Varmista, että tuote on täysin kuiva ennen kuin laitat sen kaappiin säilytykseen.

Puutuotteita tulee myös säännöllisin väliajoin öljytä. Öljyäminen on erinomainen tapa pitää tuotteesi hyvännäköisinä ja suojata niitä kosteudelta.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että puutuotteesi säilyvät kauniina ja kestävät pitkään. Huolellinen hoito pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää niiden alkuperäisen ulkonäön.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti