Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

West Coast sohvapöytä

409,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

West Coast -sohvapöytä on kaunis ja käytännöllinen ja siitä on kaksi kokovaihtoehtoa. Kaksitasoisessa pöydässä on lasikansi rottingin päällä ja alatasolla on runsaasti säilytystilaa. Pöydän yleisvaikutelma on kevyt, mutta se on kuitenkin vakaa. West Coast -sohvapöytä sopii yhdistettäväksi sarjan rottinkisohvaan ja rottinkinojatuoliin, jolloin syntyy tyylikäs kokonaisuus, tai muihin sohviin ja nojatuoleihin.  Yhtä lailla se soveltuu vaikkapa apupöydäksi seinustalle, niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon.

Tuotetunnus (SKU): B43 Osastot: , , ,

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni rottinkinen sohvapöytä, joka sopii hyvin kotiin ja mökille. West coast sohvapöytä on valmistettu käsityönä ja siihen kuuluu lasikansi.

Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

Lisätiedot

Paino 17 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 110 × 45 cm (senttimetri)

Korkeus: 45cm

Leveys: 110cm

Syvyys: 60cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti