Hei! Lisäsimme paljon tuotteita ALE-osioon. Samoin täydensimme Parolan myymälän outletia.

West Coast sohvapöytä

349,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Tyylikäs ja moderni rottingista valmistettu sohvapöytä. West coast rottinkinen sohvapöytä on valmistettu käsityönä ja siihen kuuluu lasikansi. Rottinkinen sohvapöytä sopii hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): B43 Osastot: , ,

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni rottinkinen sohvapöytä, joka sopii hyvin kotiin ja mökille. West coast sohvapöytä on valmistettu käsityönä ja siihen kuuluu lasikansi.

Parolan rakastetut klassikot ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1970-luvulla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

Lisätiedot

Paino 17 kg
Mitat 60 × 110 × 45 cm

Korkeus: 45cm

Leveys: 110cm

Syvyys: 60cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Saatat myös pitää...

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ke – pe 10-17
la  10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti