Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

West Coast sohvapöytä, pieni

322,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

West Coast -sohvapöytä on kaunis ja käytännöllinen ja siitä on kaksi kokovaihtoehtoa. Kaksitasoisen pöydässä on lasikansi rottingin päällä ja alatasolla on runsaasti säilytystilaa. Pöydän yleisvaikutelma on kevyt, mutta se on kuitenkin vakaa. West Coast -sohvapöytä sopii yhdistettäväksi sarjan rottinkisohvaan ja rottinkinojatuoliin, jolloin syntyy tyylikäs kokonaisuus, tai muihin sohviin ja nojatuoleihin.  Yhtä lailla se soveltuu vaikkapa apupöydäksi seinustalle, niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon.

Tuotetunnus (SKU): B33 Osastot: , ,

Lisätiedot

Paino 11 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 85 × 45 cm (senttimetri)
Valmistusmaa

Indonesia

Korkeus: 45cm

Leveys: 85cm

Syvyys: 50cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti