Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

West Coast sohva 2-istuttava

759,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Ylellinen kahdenistuttava West Coast -sohva on eleetön mutta näyttävä rottinkisohva. Se soveltuu niin huvilan saunan pukuhuoneeseen kuin kodin olohuoneeseen. Kahden sohvan parina tai yhdessä kolmenistuttavan sohvan kanssa ne muodostavat upean seurustelupaikan, johon voi liittää myös sohvapöydän ja nojatuolin tai useampia. Jokaiseen sohvaan kuuluu istumismukavuutta entisestään nostava valkoinen vesipestävä istuinpatja ja selkänojatyynyt.

Tuotetunnus (SKU): A89 Osastot: , ,

Kuvaus

Tyylikäs ja moderni rottinkinen 2-istuttava sohva. Sohva sopii hyvin niin kotiin kuin mökille. Sohvan hintaan sisältyy vaaleat pehmusteet, jotka ovat 100% puuvillaa.

Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

Lisätiedot

Paino 22 kg (kilogramma)
Mitat 124 × 75 × 80 cm (senttimetri)
Materiaali

Rottinki, puuvilla

Leveys: 124 cm
Syvyys: 75 cm
Korkeus: 80 cm
Istuinkorkeus: 47 cm
Istuinsyvyys: 45 cm
Istumaleveys: 109 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti