Hei! Joko kuulit? Jouluinen pop upimme Hämeenlinnassa, Palokunnankatu 6! Avoinna 23.12. saakka ma–pe 12–18, la–su 11–16 (Itsenäisyyspäivänä suljettu)

West Coast Baarijakkara

189,00 

Poista

Tyylikäs rottingista valmistettu baarijakkara. Baarijakkaran hintaan kuuluva istuintyyny takaa hyvän istuinmukavuuden.
Kangas on 100% puuvillaa, kangas voi kutistua hieman. Venytetään muotoonsa hiukan kosteana.

Tuotetunnus (SKU): A62 Osastot: ,

Kuvaus

Rottinkinen baarijakkara on tyyliikäs ja moderni. Baarijakkaran hintaan sisältyy vaalea istuintyyny, joka on 100% puuvillaa. Istuintyynyssä on irroitettavat, pesun kestävät päälliset. Päälliset voivat kutistua hieman pesussa, jonka vuoksi päällinen tulee laittaa tyynyyn hieman kosteana.

Parolan rakastetut klassikot ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1970-luvulla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

 

Lisätiedot

Paino 6.2 kg
Mitat 50 × 55 × 97 cm
Väri

Luonnonvärinen, Musta

Valmistusmaa

Indonesia

Leveys: 50 cm
Syvyys: 55 cm
Korkeus: 97 cm
istuin korkeus: 72 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Päällisten pesuohje

Hienopesu max 30 °C. Pestävä erikseen. Ei valkaisua. Rumpukuivaus kielletty. Silitys haalealla lämmöllä (warm iron)
Vaihtoehtoisesti kuivapesu. Kangas voi kutistua 4%

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti