Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Suomalainen suunnittelu

Parolan rakastetut klassikot ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1970-luvulla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

Ajattomuus

Tuotteemme eivät ole sesonkiin sidottuja tai trendeihin tikattuja. Oikein pidettynä tuotteemme ovat yhtä toimivia ja tyylikkäitä vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen. Haluamme tarjota vastavoiman kiireen kulttuurille: olemmehan erikoistuneet kauniisiin kalusteisiin, joiden äärellä sopii pysähtyä, tasata pulssi ja löytää taas tasapainonsa.

Aito omintakeisuus

Olemme aina luottaneet omaan juttuun ja valmistaneet rottinkituotteita silloinkin, kun muut pyörittelivät silmiään. Niinpä kannustamme jokaista olemaan ylpeästi oma itsensä ja astelemaan rohkeasti omaa polkuaan – myös sisustuksessa. Tuunaa, yhdistele, käännä väärinpäin tai keksi uusi käyttötarkoitus. Rakasta rottinkia tavallasi.

Yhteistyö

Kukaan ei pysty kaikkeen itse, eikä onneksi tarvitsekaan. Osaava ja mainio tiimimme koostuu erinomaisista tyypeistä, jotka puhaltavat yhteen hiileen niin toimistolla, varastolla, kumppanipalaverissa kuin asiakkaiden kanssa myymälässä tai puhelimen päässä. Työskentelemme mielellämme kimpassa yhteistyökumppaneiden, tv-ohjelmien, vaikuttajien ja suunnittelijoiden kanssa. Kun jokainen tuo pöytään oman panoksensa, vain taivas on rajana.

Kunnioitus

Kunnioitamme kaikkia ihmisiä, uskomme reiluun peliin ja avoimeen keskusteluun. Pidämme sanamme ja vaalimme luottamustasi. Jos sössimme, kannamme vastuun ja pyrimme aina oppimaan virheistämme. Siksi otamme rakentavaa palautetta ilolla vastaan!

Vastuullinen tuotanto

Rottinki on kalustemateriaalina monella tapaa ekologinen (lue lisää täältä). Käsityönä Indonesiassa valmistetut tuotteemme ylläpitävät käsityöperinnettä, työllistävät ihmisiä ja ennaltaehkäisevät osaltaan köyhyyttä. Vierailemme säännöllisesti tehtaillamme Indonesiassa varmistaaksemme, että työskentelyolosuhteet vastaavat asettamiamme standardeja.