Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Lumikenkä sohva

553,00 

Kevyt ja ajaton kahden istuttava Lumikenkä sohva. Yhdessä Lumikenkä tuolien ja pöydän kanssa saat kauniin kokonaisuuden esimerkiksi kotiin tai mökille. Rottinkinen Lumikenkä sohva viihtyy myös katetulla terassilla tai parvekkeella.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A33 Osastot: , , ,

Kuvaus

Rakastettu love seat vuodelta 1967. Tämä hienostunut rottinkisohva ilmentää yrityksemme perustajan Aulis Herrasen kaarevia linjoja suosivaa muotokieltä. Ota tuokio itsellesi tai istu rinnakkain rakkaasi kanssa. Yhdessä saman kalusteperheen tuolien ja pöydän kanssa voit myös luoda kauniin kokonaisuuden.

Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

 

Tiesitkö, että Lumikenkä on yksi rakastetuimmista Parolan® malleista, ja monelle se on muodostunut synonyymiksi rottinkituolille. Ajattoman designin ansiosta Lumikenkä siirtyy, aivan konkreettisesti, sukupolvelta toiselle. Lumikenkää onkin helppo siirrellä, sen keveyden ansiosta. Rottinkisohva viihtyy niin sisällä eri tyyppisissä sisustuksissa sisätiloissa kuin parveke- ja terassitiloissakin. Monelle Lumikenkä on myös ainut oikea mökkikaluste.

 

Lisätiedot

Paino 9 kg (kilogramma)
Mitat 73 × 125 × 83 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Korkeus: 83cm
Leveys: 125cm
Syvyys: 73cm
Istuinkorkeus: 40cm
Istuinsyvyys: 42cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti