Hei! Myymälämme palvelee sinua ma - pe 10-17 ja la - su 10-14. Tervetuloa inspiroitumaan!

Lumikenkä sohva

419,00 

Poista

Kevyt kahden istuttava rottinkinen Lumikenkä sohva.

Tuotetunnus (SKU): A33 Osastot: , ,

Kuvaus

Kevyt ja ajaton kahden istuttava Lumikenkä sohva. Yhdessä Lumikenkä tuolien ja pöydän kanssa saat kauniin kokonaisuuden esimerkiksi kotiin tai mökille. Rottinkinen Lumikenkä sohva viihtyy myös katetulla terassilla tai parvekkeella.

Parolan rakastetut klassikot ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1970-luvulla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Suomalaista designia aiomme juhlia jatkossakin, mm. tekemällä tiivistä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa.

Lisätiedot

Paino 9 kg
Mitat 73 × 125 × 83 cm
Väri

Antiikinruskea, Harmaa, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Valmistusmaa

Indonesia

Korkeus: 83cm
Leveys: 125cm
Syvyys: 73cm
Istuinkorkeus: 40cm
Istuinsyvyys: 42cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti