Hei! Tiesitkö, että toimitamme nyt 150 euroa ylittävät ostokset toimituskuluitta.

Lasten Lumikenkä tuoli

169,00 

Lumikenkätuoli perheen pienimmille! Rottinkinen Lasten Lumikenkä on kevyt ja ajaton. Rottinkiklassikkona se sopii yhdistettäväksi moneen sisustustyyliin ja tilaan. Lasten Lumikenkätuoli on pysyvästi mallistossamme, mutta valmistuksessa vain pieninä määrinä ja siten harvemmin saatavilla.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): A17 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Lumikenkätuoli perheen pienimmille! Laadukas rottinkinen Lasten Lumikenkä tuoli on kevyt ja ajaton. Se sopii niin lastenhuoneeseen kuin leikkimökkiin. Pihakalusteena rottinkituoli on loistava! Sen keveys mahdollistaa kalusteen siirtämisen juuri kunakin hetkenä sopivaan levähdyspaikkaan. Muistathan kuitenkin, että rottinkikalusteen säilytyspaikka ulko-oloissa on aina katetulla terassilla, parvekkeella tai verannalla, sillä sateen ja lumen armoille sitä ei kannata jättää.

Parolan rakastetut klassikot ovat syntyneet yrityksen isän, Aulis Herrasen käsissä 1960 – 1980 -luvuilla täällä Parolassa. Jotta sinun olisi helpompi tunnistaa aito Parolan, olemme merkinneet tuotteemme metallilaatalla vuodesta 2017 lähtien. Lasten Lumikenkätuoli on yksi klassikoistamme ja se on pysyvästi mallistossamme. Sitä valmistetaan kuitenkin harvemmin ja pieninä erinä, joten jos varastosaldomme näyttää tuoleja löytyvän ja sen hankintaa mietit, on vinkkimme sinulle tarttua tilaisuuteen, sillä nämä myydään loppuun yleensä nopeasti.

 

 

 

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 52 × 55 × 61 cm (senttimetri)
Väri

Luonnonvärinen

Korkeus: 61cm
Leveys: 55cm
Syvyys: 52cm
Istuinkorkeus: 29cm
Istuinsyvyys: 35cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti