Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Korkea Lumikenkä tuoli

397,00 

Korkea Lumikenkä -tuoli on yksi suosituimmista Parolan® ajattomista ja kevyistä rottinkituolimalleista. Sielukkaan olemuksensa se on saanut yrityksemme perustajan Aulis Herrasen käsissä vuonna 1978 Parolan pajalla.  Sen leveät, muotoillut käsinojat takaavat täydellisen luku- tahi lepoasennon ja korkea selkänoja tuen niskalle.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Lue lisää tuotteesta Kuvauksesta alla.

Tuotetunnus (SKU): A27 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Sielukas, korkea Lumikenkä-tuoli on yrityksemme perustajan Aulis Herrasen suunnittelema vuonna 1978 Parolan pajalla. Tämä Lumikenkäperheen rakastettu jäsen on kuin se huoliteltu, mutta lempeä kummitäti, jonka vaivatonta eleganssia ja ihmeellistä elämää ihailit lapsena. Nojatuolina se tuo sisustukseen levollista tunnelmaa ja sopii niin sisä- kuin ulkotiloihin. Sen leveät, muotoillut käsinojat takaavat täydellisen luku- tahi lepoasennon ja korkea selkänoja tuen niskalle.

Korkea Lumikenkä kuuluu aitoihin ja alkuperäisiin Parolan Rottingin tuoleihin.  Toisen legendaarisen klassikon, Simpukka-rottinkituolin, tavoin Lumikenkä kantaa olemuksessaan aikakautensa parhaita traditiota, ja Aulis Herranen on luovana suunnittelijana muotoillut perinteisen tuolin oman näkemyksensä mukaisesti. Lumikenkä on oiva esimerkki siitä, miten klassikot eivät synny sattumalta ja miten vasta aika todistaa niiden elinvoiman. Nykytuotannon aidot Parolan Rottingin kalusteet tunnistat metallisesta Parolan-laatasta.

Korkea Lumikenkä on tyylikäs yksinään, sen alun pitäenkin korkea istumismukavuus nousee uudelle tasolle, kun sen kumppaniksi hankkii rahin. Lumikengäät viihtyvät myös joukossa: niistä on helppo muodostaa istuinryhmä, kun sarjaan kuuluu korkean tuolin lisäksi Matala Lumikenkä tuoli, rottinkinen keinutuoli ja sohva sekä lasten tuoli. Klassista Lumikenkä-pöytää on kaksi kokoa, ja molemmissa niissä on lasikansi. Eloisaa vaihtelevuutta istuinryhmään saa myös yhdistämällä tuolin eri värivaihtoehtoja. Lumikengän syliin sopii hyvin myös erillinen, pehmeyttä ja mukavuutta tuova istuinverhoilu tai -tyyny, joiden kuosi- ja värivaihtoehdoilla voi yleisilmettä muunnella.

Lisätiedot

Paino 6,2 kg (kilogramma)
Mitat 79 × 77 × 116 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Korkeus: 116cm
Korkeus käsinojien yläosaan: 82cm
Leveys: 77cm
Syvyys: 79cm
Istuinkorkeus: 42cm
Istuinsyvyys: 48cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti