Hei! Joko kuulit? Jouluinen pop upimme Hämeenlinnassa, Palokunnankatu 6! Avoinna 23.12. saakka ma–pe 12–18, la–su 11–16 (Itsenäisyyspäivänä suljettu)

Korkea Lumikenkä tuoli

299,00 

Poista

Kevyt rottinkituoli, jossa korkea selkänoja.

Tuotteeseen on mahdollista ostaa lisämaksusta kotimainen kokoverhoilu tai kotimainen suora istuintyyny pehmusteeksi. Tarjolla on molemmista pehmustevaihtoehdoista useampi eri värivaihtoehto.

Tuotetunnus (SKU): A27 Osastot: , ,

Kuvaus

Korkea Lumikenkä on ajaton ja kevyt rottinki tuoli. Kaunis ja kestävä, käsityönä tehty Korkea Lumikenkä tuoli sopii niin terassille kuin sisätiloihinkin. Kalusteet valmistetaan parhaimmasta raaka-aineesta ja viimeistellään aina laadukkaasti. Rottinkikalusteet ovat kestäviä ja sietävät hyvin lämpötilavaihteluita, joten kylmyyskään ei ole ongelma. Korkean Lumikenkä tuolin pintaan ei saisi päästä kertymään vettä tai lunta, joten parhaimmillaan rottingista valmistetut kalusteet ovat sisätiloissa sekä lasitetuilla tai katetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Mikään ei estä rottinkikalusteen käyttöä vaikkapa pihamaalla, sillä rottinkikaluste on kevyt nostaa suojaan päivän päätteeksi.

Rottinkibuumin ja bohotyylin myötä uudet sukupolvet ja asiakaskunnat ovat löytäneet kalusteemme. Tänä päivänä kalusteemme ilahduttaa kotien ohella myös kesämökeillä, pergoloissa ja toimistoissa.

Aidon ja oikean Parolan Rottingin tuotteen tunnistat tuotteessa olevasta Parolan-metallilaatasta.

Lisätiedot

Paino 6.2 kg
Mitat 79 × 77 × 116 cm
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Valkoinen

Korkeus: 116cm
Korkeus käsinojien yläosaan: 82cm
Leveys: 77cm
Syvyys: 79cm
Istuinkorkeus: 42cm
Istuinsyvyys: 48cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Saatat myös pitää...

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti