Simpukka tuoli

189,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan Rottingin legendaarinen Simpukka-rottinkituoli on itseoikeutetusti noussut klassikkokategoriaan. Simpukka kuuluu yrityksen perustajan Aulis Herrasen luomaan laajaan mallistoon, ja se on yksi yhä tuotannossa olevia alkuperäismalleja. Rottinkituoli on muodoltaan eleetön, siinä ei ole mitään turhaa. Keveästä olemuksestaan huolimatta aito Simpukka on vakaa istua.

 

Tuotetunnus (SKU): A93 Osastot: , ,

Kuvaus

Parolan Rottingin legendaarinen Simpukka-tuoli on itseoikeutetusti noussut klassikkokategoriaan. Simpukka on kuulunut yrityksen mallistoon alusta alkaen ja on yleismaailmallinen malli, tuntemattoman taitajan designia.  Tosin aivan sellaisenaan ei Simpukka säilynyt Aulis Herrasen käsissä. Se muokkautui vanhoissa sota-ajan valokuvissa esiintyneestä kolmijalkaisesta mallista nykyiseksi nelijalkaiseksi tuoliksi 1960-luvulla, jolloin se liittyi Parolan rottinkihuonekalujen kattavaan kokoelmaan. Keveästä olemuksestaan huolimatta aito Simpukka on vakaa istua. Monelle juuri Simpukka on synonyymi rottinkituolille (tai käyttökielessä korituolille). Simpukka on muodoltaan eleetön, siinä ei ole mitään turhaa. Huonekalun kaareva, kulmikkuutta kaihtava olemus sekä tuolin syvä istuinosa tarjoavat turvallisuudentunteen täyteisen kokemuksen siihen istahtavalle.

Historiansa ja muotokielensä ansiosta Simpukka soveltuu saumattomasti kaikenlaiseen sisustukseen, onpa tyyli sitten moderni tai perinteinen mummola, miltei askeettinen japandi, eksoottinen boho tai yhdistelevä scandi-boho.

Simpukka edustaa parhaita perinteitä

Kevyt Simpukka on siro malli, joka soveltuu yksin tai ryhmänä pieneenkin tilaan, ja sitä on helppo siirrellä tarpeen mukaan.
Simpukan materiaali on rottinkia, joten se viihtyy sisätilojen lisäksi ulkoilmassa: parvekkeella ja terassilla, missä vain, kunhan on suojassa sateelta.
Jokainen Simpukka on käsityönä tehty. Siten myös jokaisen tuolin värimaailma on yksilöllinen, aina kuitenkin aidosti luonnonvärinen.
Kaikissa Parolan Rottingin Simpukka-tuoleissa on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta. Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

Lisätiedot

Paino 5,5 kg (kilogramma)
Mitat 67 × 67 × 82 cm (senttimetri)
Materiaali

Rottinki

Korkeus: 82 cm
Leveys: 67 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Istuinsyvyys: 51 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Saatat myös pitää...

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Saatat myös pitää...

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti