Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Runo rottinkialusta

21,70 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan® Sievät -sarjan Runo on monikäyttöinen, pyöreä tarjotin, joka on punottu laadukkaasta rottingista ammattitaitoisena käsityönä Indonesiassa. 

Matalareunainen Runo on 30 cm halkaisijaltaan ja toimii erilaisten asetelmien ja tarjoilujen alustana. Sievä se on tyhjänäkin ja varmasti keksit sille monta hyvää käyttötarkoitusta.

Tuotetunnus (SKU): 7330976100428 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Runo on monikäyttöinen, pyöreä tarjotin, joka on punottu laadukkaasta rottingista ammattitaitoisena käsityönä Indonesiassa.

Matalareunainen Runo on 30 cm halkaisijaltaan ja toimii erilaisten asetelmien ja tarjoilujen alustana. Sievä se on tyhjänäkin ja varmasti keksit sille monta hyvää käyttötarkoitusta.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?

Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettava laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 3 cm (senttimetri)

Halkaisija: n. 30 cm

Korkeus: n. 3 cm

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti