Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Sonetti kulmikas rottinkitarjotin

19,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan® Sievät -sarjan Sonetti on kulmikas, taidokkaasti punottu rottinkinen alusta ja tarjotin, joka on valmistettu käsityönä laadukkaasta rottingista Indonesiassa. Toimii esillepanoissa ja asetelmien kokoajana. Sievä se on sellaisenaan ja varmasti keksit sille monta hyvää käyttötarkoitusta. 

Tuotetunnus (SKU): 7330976100434 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Sonetti on kulmikas, taidokkaasti punottu rottinkinen alusta ja tarjotin, joka on valmistettu käsityönä laadukkaasta rottingista Indonesiassa. Toimii esillepanoissa ja asetelmien kokoajana. Sievä se on sellaisenaan ja varmasti keksit sille monta hyvää käyttötarkoitusta.

Parolan® Sievät ovat taidokkaasti käsityönä valmistettuja, rottingista punottuja pienesineitä, joita on vaikea vastustaa, niin kauniita ja monikäyttöisiä ne ovat. Pieni naisyrittäjäyhteisö on ne meille huolella valmistanut Lombokin saarella Indonesiassa. Olemme kovin ylpeitä ja iloisia tästä uudesta yhteistyöstä materiaalimme, rottingin, kotimaassa.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?
Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettavat laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 2,5 cm (senttimetri)

Pituus:n. 30 cm

Leveys: n. 30 cm

Korkeus: n. 2,5 cm

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti