Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Limerikki kulmikas rottinkikori

22,40 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan ® Sievät -sarjan Limerikki on kulmikas ja korkeammalla reunalla varustettu kori kokoaa öljypullot ja pippurimyllyt keittiön tasolla, pitää pullot ja purnukat ojennuksessa kylpyhuoneessa ja on niin sievä, että löydät sille varmasti monta hyvää muutakin käyttötarkoitusta. Kori on laadukkaasta rottingista punottu meille Indonesiassa. 

Tuotetunnus (SKU): 7330976100435 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Kulmikas ja korkeammalla reunalla varustettu kori kokoaa öljypullot ja pippurimyllyt keittiön tasolla, pitää pullot ja purnukat ojennuksessa kylpyhuoneessa ja on niin sievä, että löydät sille varmasti monta hyvää muutakin käyttötarkoitusta. Kori on laadukkaasta rottingista punottu meille Indonesiassa. 

Parolan® Sievät ovat taidokkaasti käsityönä valmistettuja, rottingista punottuja pienesineitä, joita on vaikea vastustaa, niin kauniita ja monikäyttöisiä ne ovat. Pieni naisyrittäjäyhteisö on ne meille huolella valmistanut Lombokin saarella Indonesiassa. Olemme kovin ylpeitä ja iloisia tästä uudesta yhteistyöstä materiaalimme, rottingin, kotimaassa.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?

Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettava laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 15 × 8 cm (senttimetri)

Pituus: n. 25 cm

Leveys: n. 15 cm

Korkeus: n. 8 cm

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti