Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Eepos rottinkinen suojaruukku

39,90 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan® Sievät -sarjan kookas Eepos rottinkikori on muotokieleltään eleetön ja samalla mukavan erilainen. Sen sisään mahtuu hieman isompikin kukkaruukku tai muutama lankakerä, sukka, kinnas – mitä keksitkään. Niin sievä se on, että toimii kodin kaikissa tiloissa. Se on käsityönä valmistettu, huolellisesti ja ammattitaidolla punottu laadukkaasta rottingista meille Indonesiassa.

Kuvaus

Kookas Eepos rottinkikori on muotokieleltään eleetön ja samalla mukavan erilainen. Sen sisään mahtuu hieman isompikin kukkaruukku tai muutama lankakerä, sukka, kinnas – mitä keksitkään. Niin sievä se on, että toimii kodin kaikissa tiloissa. Se on käsityönä valmistettu, huolellisesti ja ammattitaidolla punottu laadukkaasta rottingista meille Indonesiassa.

Parolan® Sievät ovat taidokkaasti käsityönä valmistettuja, rottingista punottuja pienesineitä, joita on vaikea vastustaa, niin kauniita ja monikäyttöisiä ne ovat. Pieni naisyrittäjäyhteisö on ne meille huolella valmistanut Lombokin saarella Indonesiassa. Olemme kovin ylpeitä ja iloisia tästä uudesta yhteistyöstä materiaalimme, rottingin, kotimaassa.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?

Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettava laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 30 cm (senttimetri)

Yläosan halkaisija: n. 30 cm

Alaosan halkaisija: n. 25 cm

Korkeus n. 30 cm

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti