Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PAROLAN® Puiset Tarina puupurkki

12,00 17,00 

Tiikistä valmistettu Tarina puupurkki on näppärä ja tyylikäs säilytysratkaisu. Tarina puupurkki tarjoaa myös käytännöllisen tavan pitää kynät, meikkisiveltimet ja muut pientavarat siististi järjestyksessä. Sen huolellinen valmistus ja tiikin luonnollinen kauneus tekevät tästä purkista paitsi käytännöllisen apuvälineen arjessa myös ihanan lisän kodin sisustukseen. Puun uniikki pinta tekee jokaisesta purkista oman taideteoksensa. Lisäksi tiikki on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali, mikä tekee tästä puupurkista vastuullisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä kotiympäristössään.

Kuvaus

Tiikki on tunnettu luonnollisesta kauneudestaan. Puulla on rikas värispektri, joka voi vaihdella vaaleasta kullanruskeaan tai punertavaan. Tiikin pinta lisää myös visuaalista kiinnostavuutta. Tiikki on erittäin kestävä puulaji, joka kestää hyvin kosteutta, säänvaihteluita ja kulutusta. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan erityisesti huonekaluissa ja sisustuselementeissä. Jokainen tiikkikappale on yksilöllinen, sillä puun syyt ja värit vaihtelevat. Tämä antaa jokaiselle tiikkisisustuselementille oman uniikin leimansa.

 

Lisätiedot

Paino 0,320 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 15 cm (senttimetri)
Koko

Pieni, Suuri

Pieni
Leveys: 8 cm
Korkeus: 10 cm

Iso
Leveys: 8 cm
Korkeus : 15 cm

Älä laita puutuotteita tiskikoneeseen. Kuumassa ja kosteassa ympäristössä puu voi vaurioitua, muuttaa muotoaan ja menettää värinsä.

Vältä puutuotteiden jättämistä likoamaan veteen pitkäksi aikaa. Liika kosteus voi aiheuttaa puun turpoamista ja vääntymistä. Suosittelemme pesemään puutuotteet käsin tiskisaippualla heti käytön jälkeen. Käytä mietoa tiskisaippuaa ja lämmintä vettä.

Kuivaa puutuote huolellisesti pesun jälkeen.

Anna puutuotteen kuivua kunnolla ilmavassa paikassa pesun jälkeen, tämä auttaa välttämään vesijälkiä ja homeen muodostumista. Varmista, että tuote on täysin kuiva ennen kuin laitat sen kaappiin säilytykseen.

Puutuotteita tulee myös säännöllisin väliajoin öljytä. Öljyäminen on erinomainen tapa pitää tuotteesi hyvännäköisinä ja suojata niitä kosteudelta.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että puutuotteesi säilyvät kauniina ja kestävät pitkään. Huolellinen hoito pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää niiden alkuperäisen ulkonäön.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti