Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

PAROLAN® Puiset Pihka leikkuulauta

21,00 32,00 

Pihka-leikkuulaudat ovat valmistettu tiikistä. Tiikkinen leikkuulauta on ylellinen lisä keittiöösi tarjoten sekä käytännöllisyyttä että visuaalista hienoutta. Saatavilla kolmessa eri koossa, nämä leikkuulaudat antavat sinulle mahdollisuuden valita täydellisen koon ja tyylin vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Tuotetunnus (SKU): PAN Osastot: , , ,

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 23 cm (senttimetri)
Koko

Medium, Pieni, Suuri

Pieni
Pituus: 28 cm
Leveys: 14 cm

Medium
Pituus: 30.5 cm
Leveys: 20 cm

Iso
Pituus: 40 cm
Leveys: 23 cm

Älä laita puutuotteita tiskikoneeseen. Kuumassa ja kosteassa ympäristössä puu voi vaurioitua, muuttaa muotoaan ja menettää värinsä.

Vältä puutuotteiden jättämistä likoamaan veteen pitkäksi aikaa. Liika kosteus voi aiheuttaa puun turpoamista ja vääntymistä. Suosittelemme pesemään puutuotteet käsin tiskisaippualla heti käytön jälkeen. Käytä mietoa tiskisaippuaa ja lämmintä vettä.

Kuivaa puutuote huolellisesti pesun jälkeen.

Anna puutuotteen kuivua kunnolla ilmavassa paikassa pesun jälkeen, tämä auttaa välttämään vesijälkiä ja homeen muodostumista. Varmista, että tuote on täysin kuiva ennen kuin laitat sen kaappiin säilytykseen.

Puutuotteita tulee myös säännöllisin väliajoin öljytä. Öljyäminen on erinomainen tapa pitää tuotteesi hyvännäköisinä ja suojata niitä kosteudelta.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että puutuotteesi säilyvät kauniina ja kestävät pitkään. Huolellinen hoito pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää niiden alkuperäisen ulkonäön.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti