Hei! Poimi Heinämarkkinatarjoukset koriin ja kotiin. Toimitamme yli 150 euron ostokset toimituskuluitta.

Unelma rottinkitabletti

10,20 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan® Sievät -sarjan Unelma rottinkinen tabletti on upea punontakäsityön taidonnäyte, kattauksen tai asetelman alusta, joka on valmistettu laadukkaasta rottingista Indonesiassa. Niin sievä sellaisenaan, että saattaa jäädä vain esille ja ihasteltavaksi. 

Tuotetunnus (SKU): 7330976100439 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Unelma rottinkinen tabletti on upea punontakäsityön taidonnäyte, kattauksen tai asetelman alusta, joka on valmistettu laadukkaasta rottingista Indonesiassa. Niin sievä sellaisenaan, että saattaa jäädä vain esille ja ihasteltavaksi.

Parolan® Sievät ovat taidokkaasti käsityönä valmistettuja, rottingista punottuja pienesineitä, joita on vaikea vastustaa, niin kauniita ja monikäyttöisiä ne ovat. Pieni naisyrittäjäyhteisö on ne meille huolella valmistanut Lombokin saarella Indonesiassa. Olemme kovin ylpeitä ja iloisia tästä uudesta yhteistyöstä materiaalimme, rottingin, kotimaassa.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?

Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettava laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 0,7 cm (senttimetri)

Halkaisija: n. 30 cm

Korkeus: n. 0,7 cm

 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

 

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti