Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Elegia kannellinen rottinkirasia

32,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Parolan® Sievät -sarjan Elegia on ammattitaitoisena käsityönä ja laadukkaasta rottingista punottu pyöreä, kannellinen rasia, johon mahtuu monenmoista aarretta säilytykseen tai piiloon. Sievä se on kaikin puolin, ja löydät sille varmasti juuri sopivan paikan kodistasi. Valmistettu Indonesiassa.

Tuotetunnus (SKU): 7330976100433 Osastot: , , ,

Kuvaus

Elegia on ammattitaitoisena käsityönä ja laadukkaasta rottingista punottu pyöreä, kannellinen rasia, johon mahtuu monenmoista aarretta säilytykseen tai piiloon. Sievä se on kaikin puolin, ja löydät sille varmasti juuri sopivan paikan kodistasi.

Parolan® Sievät ovat taidokkaasti käsityönä valmistettuja, rottingista punottuja pienesineitä, joita on vaikea vastustaa, niin kauniita ja monikäyttöisiä ne ovat. Pieni naisyrittäjäyhteisö on ne meille huolella valmistanut Lombokin saarella Indonesiassa. Olemme kovin ylpeitä ja iloisia tästä uudesta yhteistyöstä materiaalimme, rottingin, kotimaassa.

>> Tutustu kaikkiin Parolan® Sieviin, toivomme, että ihastut!

Miksi tuote kuuluu Parolan® valikoimaan?

Näiden taidokkaiden rottinkisten sisustustuotteiden valmistajat ovat indonesialaisen naisyrittäjäyhteisön jäseniä, jotka haluavat ylläpitää omalta osaltaan ikiaikaista rottinkipunontataitoa ja tuovat laadukkaiden käsityötuotteidensa avulla elinkeinon itselleen. Haluamme pienenä naisomisteisena yrityksenä tehdä erityisen mielellämme yhteistyötä näiden naisten kanssa, joille rottinki ja siitä käsityönä valmistettava laatutuotteet ovat samanlainen intohimo kuin se on meille. Näillä laadukkailla, meille valmistetuilla tuotteilla täydennämme mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla Parolan® lempeän sisustamisen filosofiaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 25 × 9 cm (senttimetri)

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti