Hei! Kuulitko jo, että kesäkuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

PAROLAN® Pikkuinen vaasi

39,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Pikkuiset syntyvät Sastamalassa lasinpuhaltaja Antti Torstenssonin käsissä Parolan kierrätyslasista. Tutustu tarinaan: Rakkaudella puhallettu.

Lasit ovat varastoomme jääneitä, viallisia tai vääränkokoisia rottinkipöytien laseja. Niistä Antti työstää lasimassan ja puhaltaa maljakot. Me somistamme ne pienillä rottinkirenkailla. Sinä voit päättää käytätkö Pikkuista renkaalla vai ilman. 

Pieni erä tätä kotimaista, käsityönä kierrätysmateriaalista tehtyä ihanuutta saatavilla myymälässä ja verkkokaupassa. Vaasin mukana toimitamme 4 eri väristä rottinkirengasta. Vaasia voi käyttää niiden kanssa tai ilman, valinta on sinun.

Kuvaus

Parolan Pikkuinen vaasi on oiva näyte siitä, miten kiertotalous tuottaa kauniita ja yksilöllisiä taidonnäytteitä, joita voi käyttää kuka tahansa missä tahansa. Vaasi itsessään on kaunis, jo ilman sisältöä, eikä sitä tarvitse säilöä kaapin nurkkaan odottamaan kukkia tai vihreyttä vaan sen voi pitää lipaston päällä sellaisenaan. Tietysti myös kukkien ja kasvien kauneus pääsee oikeuksiinsa siinä.  Vaasi toimii yksinään tai trendikkäästi isona ryhmänä tai rykelmänä.

Lue lisää vaasien tarinasta blogissamme!

Lisätiedot

Paino 0,20 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 9 × 9 cm (senttimetri)

Korkeus: 12 cm
Maljaosan halkaisija: 9 cm
Maljan suu halkaisija 5 cm

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti