Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Bertta pellavainen sohva, 3-istuttava

3570,00 

Parolan Bertta on elegantti ja samalla rento ja romanttinen sohva. Juuri sellainen sohva, johon haluaa käpertyä rentoutumaan tai jonka sylissä viettää hauskaa iltaa perheen tai ystävien kesken. Laadukas ja viimeistelty sohvamalli,  höyhentäytteisillä tyynyillä ja laadukkaalla, irroitettavalla ja vesipestävällä pellavaverhoilulla.

Bertta-sohvaa saat tilattua eri kokoisina ja omavalintaisella verhoilulla. Sisustusmyymälästämme löydät valmistajan runsaan kangasvaihtoehtojen valikoiman ja lisätietoja sohvamallin muokkausmahdollisuuksista. Kysy lisää!

Tuotetunnus (SKU): 7330976100264 Osastot: , ,

Kuvaus

Parolan Bertta on elegantti ja samalla rento ja romanttinen sohva. Juuri sellainen sohva, johon haluaa käpertyä rentoutumaan tai jonka sylissä viettää hauskaa iltaa perheen tai ystävien kesken. Laadukas ja viimeistelty sohvamalli on Sitsin valmistama ja sopii ajattomuudessaan melkeinpä kotiin kuin kotiin. Tukeva runko, höyhentäytteiset tyynyt ja laadukas, irroitettava ja vesipestävä verhoilu tekevät sohvasta pitkäikäisen.

Valitsimme tämän sohvamallin, sillä sen ympärille on mahdollista rakentaa eri tyylisiä olohuoneita; scandibohosta  lämpimään hyggefiilikseen. Bertta on todellinen huoneen kiintopiste.

Tästä sohvasta on moneksi. Testasimme sen koti-illan viettopaikkana, lapsiperheen unelmana ja lätkäpelin kisakatsomona.
> Lue lisää blogistamme. (Link to: https://www.parolanrottinki.fi/oodi-sohvalle/ )

Tule ja testaa Bertan mukavuutta myymälässämme!

Varastostamme löytyy Berttaa myös kulmasohvana, sekä vasen-, että oikeakätisenä ja molemmat divaanilla varustettuina. Sohvat ovat vaalean ja/tai tumman pellavan väristä 100% laadukasta pellavakangasta.

Bertta-sohvaa saat tilattua myös eri kokoisina ja omavalintaisella verhoilulla. Sisustusmyymälästämme löydät valmistajan runsaan kangasvaihtoehtojen valikoiman ja lisätietoja sohvamallin muokkausmahdollisuuksista. Kysy lisää!

Lisätiedot

Paino 80 kg (kilogramma)
Väri

Tumma pellava, Vaalea pellava

Leveys: 218 cm

Korkeus: 82 cm

Istuinkorkeus: 42 cm

 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti