Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Rahi tai jakkara on monipuolinen sisustuksen apulainen. Kumpaakin huonekalua voidaan hyödyntää sekä erilaisissa sisustustarpeissa että kodin järjestelyssä. Jalkarahi lisää nojatuolien istumamukavuutta ja tavarat sisuksiinsa piilottava säilytysrahi auttaa pitämään asunnon siistinä. Kauniit jakkaramme puolestaan toimivat sekä käyttöesineinä arjen askareissa että sisustuselementteinä esimerkiksi vihersisustamisessa. 

Sekä raheja että jakkaroita on saatavilla eri kokoisina ja moneen eri makuun. Tutustu valikoimamme tyylikkäisiin malleihin, joista löytyy takuulla vaihtoehtoja hyvinkin erilaisiin tarpeisiin.

Levon mahdollistaja

Haaveiletko mukavasta asennosta työpäivän jälkeen? Mitä siitä, jos muu perhe on ehtinyt valloittaa sohvan, nojatuolista saa aivan yhtä mukavan lepopaikan. Parolan® rottinkiset rahit taipuvat moneen. Esimerkiksi Hinni Korpelan suunnittelema, uusi kevyt Aulis jalkarahi on täydellinen pari lempituolillesi. Sitä voi käyttää myös vaikkapa sivu- tai kukkapöytänä.  Aina yhtä ihana ja ajaton Vintage rottinkirahi on hieman kaarevampi muodoltaan, joten se sopii parhaiten jalkojen leputtamiseen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin istahtaa alas, nostaa jalat ylös ja ottaa rennosti. Saattaa olla, että seuraavana päivänä sohvanvaltaajat kiistelevätkin sinun paikastasi. 

Kaunis, mutta käytännöllinen

Oletko miettinyt, mitä lisätä lämpöä kotisi sisustukseen? Suosittelemme lisäämään luonnonmukaisia materiaaleja, kuten rottinkia, bambua ja puuta. Rottinkinen pyöreä rahi tarjoaa lämpöä ja kontrastia muutoin virtaviivaiseen sisustukseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Sika Designin kauniin muotoinen Franco Albini, Ottoman, käsityönä valmistettu upea pieni rahi, joka seisoo ryhdikkäästi. HansK Bremen Lounge on puolestaan todellinen tyylitaiturin valinta. Öljytystä tammesta ja mustasta nahasta valmistettu muotovalio on huonekalujen aatelia.

Jos kaipaat kotiisi ripauksen bohoa rennomman tunnelman saavuttamiseksi, asettele useampi matala rahi olohuoneen lattialle tai vaikkapa terassille. Jos kuitenkin etsit korkeampaa vaihtoehtoa, valitse pehmeä, iso versio.  Lempeät-sarjastamme löytyy kierrätysmateriaalista valmistettu rahi, josta pidät varmasti.

Vai oletko sittenkin se sisustaja, joka toivoo kodin kalusteilta upean ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyyttä? Valikoimamme tuotteet takaavat, että pragmaatikko sinussa iloitsee samalla kuin kauneudenjanosi tyydyttyy.  Rahi säilytystilalla on ratkaisukeskeisen esteetikon ykkösvalinta, joka tuplaa käytännöllisyyden. Romanttiseen makuun suosittelemme Berttaa. Se on iso rahi, joka käy istumiseen, ja sen kannen alta löytyy myös oikein mukavasti säilytystilaa olohuoneessa ajelehtiville tavaroille.

Mahtava monitoimikaluste

Jos sinun pitäisi nimetä se kodin kaikkein monikäyttöisin huonekalu, minkä valitsisit? Vastaus on ilmiselvä. Pieni jakkara on mitä mainioin kaluste. Se voi olla lisäistuin, tikkaiden korvike, yöpöytä tai vaikkapa kukkapöytä. Se vie vain vähän tilaa ja sen saa helposti siirrettyä sivuun. Nämä joka kodin pikku apulaiset ovat paikalla, kun joukko yllätysvieraita pelmahtaa paikalle ja kodin istumapaikat eivät enää riitä.  Ja siinä samassa hötäkässä saattaa olla tarvetta sille kaikkein ylimmällä hyllyllä seisovalle kukkamaljakolle. Älä turhaan kurkottele vaan nappaa nurkasta tarpeeksi korkea jakkara ja yletyt helposti. 

Kaunis sisustusjakkara on oiva valinta myös yöpöydän virkaa toimittamaan ja voihan se palvella myös sivupöytänä. Moni kaipaa lisäistuinta eteiseen ihan käytännön syistä, mutta halutessasi voit heittäytyä luovaksi ja hyödyntää näitä kätevän kokoisia pikkutuoleja erilaisissa asetelmissa. Sen sijaan, että laittaisit huonekasvit ikkunalaudalle tai lattialle, asettele isoja ja pieniä kasveja eri korkeuksille. Viidakkomaista tunnelmaa luovaan viherkasvisommitelmaan sopii ainakin valikoimamme rottinkinen matala jakkara ja sen korkeampi versio. 

Valikoimistamme löytyy useita erikokoisia vaihtoehtoja, esimerkiksi upea bambujakkara, West Coast-tuoteperheeseen kuuluva tyylikäs baarituoli ja tietenkin useampi rottinkijakkara. Jos taas etsinnässä on matala puinen jakkara, ei huolta, niitäkin löydät meiltä.

Kuten olet varmaan jo huomannut, tässä leikissä vain mielikuvitus on rajana. 

Näytetään kaikki 14 tulosta