PAROLAN® Lempeä rahi

189,00 

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu Parolan® Lempeä sarja täydentyy kesään 2022 rahilla, joka sopii ihanasti rottinkiriippukeinun tai lepotuolin rinnalle maksimoimaan oman hetkesi rentoutumisen tunteen.

Rahit valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista suomalaisen yhteistyökumppanimme, Lennolin toimesta. Valitsimme rahin täytteeksi – Ecosupersoftin ja vaahtomuovirouheen yhdistelmän. Materiaalissa yhdistyy polyesterikuidun kimmoisuus ja vaahtomuovirouheen jämäkkyys.  Ecosupersoft on sataprosenttisesti PET-pulloista kierrätettyä GRS-sertifioitua (Global Recycle Standard) polyesterikuitua. Vaahtomuovirouhe rouhitaaan kalusteteollisuuden sivuvirrasta eli mm. leikkuuylijäämästä.

Tuotetunnus (SKU): PLR Osastot: , , , ,

Kuvaus

Tuotteet ovat vastuullisia alusta loppuun, sillä kangasvalintamme sisäkäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa on espanjalainen kierrätysmateriaaleista valmistettu VILJA-kangas. VILJA-tuotteiden kankaassa on 84 % kierrätettyä puuvillaa ja 13 % kierrätyspolyesteriä. Loput kolme prosenttia on puuvillaa. Kangas on GRS- ja Öko-Tex-sertifioitu. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa kangasmateriaalina on Kemp-kangas, 100% PAN Öko-Tex.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)
Väri

Beige ulkokangas, Harmaa

Leveys: 55 cm

Korkeus: 42 cm

Syvyys: 55 cm

 

Lempeä-sarjan rahille suosittelemme kuivapesua.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti