Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Aulis rahi

174,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Muotoilija Hinni Korpelan suunnittelema rottingista valmistettu Aulis rahi on täydellinen pari Aulis riippukeinun kanssa. Rottinkinen rahi on monikäyttöinen kodin kaluste.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Tuotetunnus (SKU): 7330976100359 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Rottinkinen rahi on monikäyttöinen joka kodin kaluste. Löydämme sille helposti kodista useamman paikan ja monta käyttötarkoitusta.Huonekaluna se on suunniteltu perinteiseksi jalkarahiksi, mutta se toimii hyvin myös sivu- tai kukkapöytänä sekä tarvittaessa pikkuväen varaistuimena, jakkarana.

Muotoilija Hinni Korpela suunnitteli Parolalle meidän ihkaensimmäisen Vuosikertaklassikon vuodelle 2021. Se oli nahkalla somistettu Aulis, tuo suosittu riipputuoliklassikkomme. Sen pariksi Hinni muotoili tuolloin tämän Aulis rahin, joka Vuosikertaklassikon parina oli tuolloin myöskin puettu nahkaan. Vuosikertamalli myytiin iloksemme loppuun nopeasti.  Tämä rahi on muodoltaan sama, mutta nyt täysin rottingista valmistettu. Tällaisena se on tullut mallistoomme jäädäkseen. Valmistamme sitä luonnonvärisenä.

Aulis rahi edustaa suomalaisen muotoilun arvoja, kuten käyttäjälähtöisyyttä, kestävyyttä, toiminnallisuutta ja kauneutta. Vaikka se on alun perin suunniteltu Aulis riippukeinun kaveriksi, sopii se mainosti yhteen klassikkotuoliemme kanssa.

 

Löydät tuotteen tarvittaessa avainsanoilla: Aulis, rottinkinen rahi, kodin monikäyttöinen kaluste

 

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 41 × 59 × 43 cm (senttimetri)

Korkeus: 43 cm
Leveys: 59 cm
Pituus:41 cm

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja Aulia rahilla on 80 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingin käytöstä löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti