Hei! Myymälämme palvelee sinua ma - pe 10-17 ja la - su 10-14. Tervetuloa inspiroitumaan!

Ale!

Aulis riippukeinu

239,20 299,00 

Poista

Aulis-riippukeinu on Parolan Rottingin tunnetuin tuote ja suomalaisen kalustemuotoilun klassikko. Tämä Aulis Herrasen suunnittelema rottinkiriippukeinu, se aito ja alkuperäinen, on keinuttanut suomalaisia uneen ja unelmiin jo yli puolen vuosisadan ajan.

Syksyn tarjous! 
Tarjoamme nyt valkoisen Sirkka- ja mustan Aulis-riippukeinun -20 %. Rajoitettu aika ja erä.
Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

Tuotetunnus (SKU): A55 Osastot: , ,

Kuvaus

Aulis-riippukeinu on Parolan Rottingin tunnetuin tuote ja suomalaisen kalustemuotoilun klassikko. Tämä Aulis Herrasen suunnittelema rottinkiriippukeinu, se aito ja alkuperäinen, on keinuttanut suomalaisia uneen ja unelmiin jo yli puolen vuosisadan ajan. Aulis viihtyy niin olohuoneessa kuin toimistossa, lastenhuoneessa kuin puutarhassa. Se on suosittu elämänkumppani, joka tapaa kulkea mukana huoneesta, elämäntilanteesta ja kodista toiseen, usein sukupolvelta seuraavalle. 

Kuten kaikki rottinkikalusteemme, Aulis on käsin valmistettu, kestävä ja kevyt. Rottinkirakkaasta klassikosta on saatavilla myös umpinainen malli, molemmat neljässä eri värissä

Aidon ja oikean Parolan Rottingin tuotteen tunnistat tuotteessa olevasta Parolan-metallilaatasta.

Köyden kiinnityskohtaa on vahvistettu huomaamattomalla muovipunoksella.

Sisältää: n. 3 m kiinnitysköysi (kiinnityskoukku tilattava erikseen)

>Lue lisää Aulis-riippukeinusta

Lisätiedot

Paino 7 kg
Mitat 53 × 82 × 109 cm
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Valmistusmaa

Indonesia

Korkeus: 109 cm
Leveys: 82 cm
Syvyys: 53 cm

Kiinnitys

Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kattokiinnitykseen pyörivää Power Hook -koukkua. Kattokiinnitykseen sopii hyvin myös ns. saparokoukku, mutta huomioithan, että sen kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä lainkaan pyörimistä. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla, joten suosittelemme, että konsultoit tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199
ma – pe 10-17
la – su 10-14
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti