Hei! Kuulitko jo, että toukokuussa toimitamme yli 150 euron tilaukset toimituskuluitta.

Aulis riippukeinu

419,00 

Aulis riippukeinu on Parolan® tunnetuin tuote ja suomalaisen kalustemuotoilun klassikko.
Tämän suositun rottinkiriipputuolin on suunnitellut Aulis Herranen vuonna 1969 Parolassa.

Toimitamme klassikkokalusteet juuri nyt toimituskuluitta.

Lue lisää tuotteesta Kuvauksesta alla.

Tuotetunnus (SKU): A55 Osastot: , , ,

Kuvaus

Rottinkituoleja on maailmassa monia, mutta vain yksi voi olla aito Parolan Aulis -klassikko!

Aulis, riippukeinu joka on rottinkia, sai muotonsa jo vuonna 1969 ja seuraavalla vuosituhannella tämä rottinkikeinu nimettiin suunnittelijansa, Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen mukaan. Aulis on siis keinuttanut lempeästi sylissään jo yli puolen vuosisadan ajan, ja yhä uudet sukupolvet ihastuvat sen ajattomaan muotokieleen ja kauniiseen rakenteeseen. Aulis onkin kevyt ja kestävä korituoli, joka säilyttää arvonsa ja arvokkuutensa vuodesta toiseen, niinhän klassikot tapaavat tehdä.
Yksi Auliksen vahvuus on, että se soveltuu niin moneen sisustustyyliin. Aulis istuu sisälle ja ulos – ja Aulikseen voi istahtaa sisällä ja ulkona! Jo mummolassa on saattanut olla Aulis, joka sittemmin on siirtynyt seuraavien sukupolvien käyttöön. Yhtä hyvin tämä riippukeinutuoli on kotonaan runsaassa boho-tyylissä tai aavistuksen hillitymmässä scandi-bohossa. Monet ovat viehättyneet itämaisesta niukkuuden estetiikasta ja kun siihen lisätään skandinaavinen tyyli, syntyy Aulikselle uusi kotikenttä japandi.
Aulis on rottinkikaluste parhaimmillaan: se on näyttävä huoneen komistus mutta samalla kevyt ja muullekin sisustukselle tilaa antava. Auliksella on neljä eri väritystä, ja tuntuu että jokainen niistä korostaa Auliksen klassista muotoa eri tavoin.

Jokaisella käsintehdyllä aidolla Parolan® Auliksella on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta.

Köyden kiinnityskohtaa on vahvistettu huomaamattomalla muovipunoksella.

Sisältää: n. 3 m kiinnitysköysi (kiinnityskoukku tilattava erikseen)

Lue lisää Aulis-riippukeinusta

Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 53 × 82 × 109 cm (senttimetri)
Väri

Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen

Korkeus: 109 cm
Leveys: 82 cm
Syvyys: 53 cm

Kiinnitys

Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kattokiinnitykseen pyörivää Power Hook -koukkua. Kattokiinnitykseen sopii hyvin myös ns. saparokoukku, mutta huomioithan, että sen kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä lainkaan pyörimistä. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla, joten suosittelemme, että konsultoit tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa. Lisätietoja rottingista löydät täältä.

Hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla. Lisää rottingin hoito-ohjeita täällä.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!

myynti@parolanrottinki.fi

puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti