Seinälle ripustettava pajukori neliö

9,00 

Varastossa Toimitusaika 2–4 päivää.

Seinälle ripustettava pajukori on kätevä ratkaisu viherkasvien paikaksi ja sen käytännöllinen ripustus mahdollisuus säästää tilaa. Koria voi myös hyödyntää eteisen säilytysratkaisuna. Voit käyttää pajukoria eteisessä avaimille, lompakoille ja muille pienille tavaroille.

 

Tuotetunnus (SKU): 2916-00 Osastot: , , ,

Kuvaus

Luonnollista viehätystä: Pajukoreissamme korostuu luonnon raikkaus ja ajaton kauneus. Valloita kotisi rustiikkisella eleganssilla ja pidä tavarasi siistissä järjestyksessä luontoystävällisin ratkaisuin.

Kätevä ja monipuolinen: Oli tarpeenasi säilyttää avaimia, taidetarvikkeita tai muita pieniä tavaroita, pajukorimme ovat täydellinen ratkaisu. Lisäksi ne tuovat lämpöä ja tyyliä sisustukseesi.

Lisätiedot

Paino 0,09 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 13 × 21 cm (senttimetri)

Syvyys: 15 cm

Korkeus: 13 cm

Leveys: 21 cm

 

Puhdistus: Pidä pajukori puhtaana ja poista mahdolliset pöly ja liat säännöllisesti. Käytä pehmeää harjaa tai kosteaa liinaa pyyhkimiseen.

Vältä kosteutta: Vältä altistamasta pajukoreja suoralle vedelle tai kostealle ympäristölle, sillä liiallinen kosteus voi heikentää korin rakennetta ja aiheuttaa homeen tai muotin muodostumista.

Vältä kovaa käsittelyä: Vaikka pajukorit ovat kestäviä, vältä kovan ja äkillisen rasituksen aiheuttamista, jotta korin muoto säilyy hyvänä.

Sijoitus: Sijoita pajukori kuivaan ja ilmavaan paikkaan, mieluiten sisätiloihin tai suojattuun ulkotilaan. Vältä suoraa auringonvaloa, sillä se voi haalistaa korin väriä ajan myötä.

Käsittele varoen: Jos haluat siirtää tai kantaa pajukoria, tue sitä alareunasta ja kantokahvoista, jotta korin rakenne ei vahingoitu.

Huomioi käyttötarkoitus: Jos käytät pajukoria sienestyksessä tai ulkoillessa, ravista ylimääräinen maa ja roskat pois ennen sisälle tuomista

Öljyäminen (valinnainen): Jos haluat korostaa pajukorin luonnollista kauneutta ja suojata sitä, voit kevyesti käsitellä koria kasviöljyllä, esimerkiksi pellavaöljyllä. Muista kuitenkin testata öljy pienelle alueelle ensin, jotta varmistat, että se ei vaikuta haitallisesti korin väriin.

Noudattamalla näitä hoito-ohjeita varmistat, että pajukorit pysyvät kauniina ja toimivina pitkään. Pajukorit ovat loistava valinta luonnollisille ja ekologisille säilytysratkaisuille sekä sisustuselementeille.

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti