PAROLAN® Lempeä kokoverhoilu, Matalaan Lumikenkätuoliin

99,00 

Suomessa kierrätysmateriaalista valmistettu Parolan® Lempeä kokoverhoilu, Matalaan Lumikenkätuoliin! Kokoverhoilu tuo täydellisen istuintuntuman juuri sinun rottinkirakkaaseesi. Lue lisää kuvauksesta.

Tuotetunnus (SKU): 1410 Osastot: , , ,

Kuvaus

Lempeät lepopatjamme ja sarjan pyöreät ja kantikkaat istuintyynyt valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista suomalaisen yhteistyökumppanimme, Lennolin toimesta. Valitsimme istuinosiin parhaiten muotoutuvan täytteen – Ecosupersoftin ja vaahtomuovirouheen yhdistelmän. Materiaalissa yhdistyy polyesterikuidun kimmoisuus ja vaahtomuovirouheen jämäkkyys.  Ecosupersoft on sataprosenttisesti PET-pulloista kierrätettyä GRS-sertifioitua (Global Recycle Standard) polyesterikuitua. Vaahtomuovirouhe rouhitaan kalusteteollisuuden sivuvirrasta eli mm. leikkuuylijäämästä.

Tuotteet ovat vastuullisia alusta loppuun, sillä kangasvalintamme ono espanjalainen kierrätysmateriaaleista valmistettu VILJA-kangas. VILJA-tuotteiden kankaassa on 84 % kierrätettyä puuvillaa ja 13 % kierrätyspolyesteriä. Loput kolme prosenttia on puuvillaa. Kangas on GRS- ja Öko-Tex-sertifioitu.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Väri

Beige, Harmaa, Lila, Vaalea

Pehmusteen voi pestä 40 asteessa ja suosittelemme tasokuivausta.

Saatat myös pitää...

Matala Lumikenkä tuoli

259,00 
Valitse vaihtoehdoista

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme mielellämme!
puh. 03 637 2199

ma – pe 10-17
la  10-15
myynti@parolanrottinki.fi

Psst. Muista myös Parolan lahjakortit! Osta lahjakortti